Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ηλεκτροσόκ στην ΝΔ Πρέβεζας.



Με ένα λιτό δελτίο τύπου η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μας ενημερώνει ότι μπορούμε να παρακολουθούμε την πολιτική της δραστηριότητα μέσα από το blog της και τις πρωινές ώρες μπορούμε να την επισκεφθούμε στο κατάστημα της Electro Plus στο Κανάλι Πρέβεζας ( μπας και πουλήσουμε και καμία συσκευή δηλαδή βρε αδερφέ) ενώ το απόγευμα είναι ελεύθερη μπας και πάρουμε Κανά ψήφο για την ΝΔ.


Ήθελα να ξέρω ποιοι μεγάλο-παράγοντες τις τοπικής ΝΔ την προτείνανε για υποψηφία.

Α ρε ΣΑΜΑΡΑ με τους τοπικούς συμβουλάτορες σου με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Δελτίο Τύπου Υποψηφίας Βουλευτή Ν.Πρέβεζας Άννας Πήλιου

Σας ενημερώνω ότι καθημερινά θα αναρτώ στο annapiliou.blogspot.com τόσο τις θέσεις μου όσο και το πρόγραμμα επισκέψεών μου στο Νομό Πρέβεζας.

Αν και είναι λίγες οι μέρες που απέμειναν μέχρι τις εκλογές θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω σε προσωπική επικοινωνία μαζί σας.

Κάθε μέρα από τις 08.30-14.30 θα σας περιμένω στο Κανάλι Πρέβεζας στον επαγγελματικό μου χώρο (κατάστημα Electroplus απέναντι από το Δημαρχείο Ζαλόγγου) και στο τηλέφωνο 2682051880 και μπορώ να λαμβάνω μηνύματά σας στο e-mail:electropreveza@gmail.com ενώ κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας μέχρι το βράδυ θα πραγματοποιώ επισκέψεις στον νομό Πρέβεζας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: