Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Συνεδριάζει την Τετάρτη η επιτροπή εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φιλιππιάδας.

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να γιορτάσει τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ελευθερίας η Φιλιππιάδα και ήδη ο Δήμος Ζηρού έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες προκειμένου να κατατεθούν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για τον εορτασμό.
Πριν λίγες ημέρες συνεδρίασε η επιτροπή εορτασμού των 100 χρόνων όπου ο Δήμαρχος κ. Γιολδάσης τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για την σημασία των εκδηλώσεων απελευθέρωσης των 100 χρόνων.

Στη συνεδρίαση εκτός του δημάρχου παραβρέθηκαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Δώρα Ιατρού-Παπαιωάννου, από την ελάσσονα αντιπολίτευση ο Κώστας Βογιατζής, ο εφημέριος Χαραλαμπίδης Ελευθέριος, Διευθυντές Σχολείων και εκπρόσωποι φορέων. Στη συζήτηση διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις από τους παρευρισκόμενους για τον εορτασμό και αποφασίστηκε να γίνει εκ νέου συνεδρίαση.

Έργο της επιτροπής είναι η γνωμοδότηση και η υλοποίηση μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φιλιππιάδας και η εισήγηση αυτών προς το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο και θα είναι το αρμόδιο όργανο το οποίο θα εγκρίνει την εκτέλεση των δράσεων που θα προταθούν.

Η δεύτερη συνεδρίαση της επιτροπής θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: