Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Οι «Χ» χτύπησαν τα βουλευτικά γραφεία των Ιωαννίνων.


Μία πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, που υπογράφει ως «Χ» και παραπέμπει στον ακροδεξιό χώρο, χτύπησε στα γραφεία των βουλευτών του Νομού Ιωαννίνων. Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα και στα γραφεία των πέντε βουλευτών στέλνοντας το δικό της αντιμνημονιακό μήνυμα.

Μάλιστα αποτύπωσαν το αποτέλεσμα της ενέργειάς τους στον φωτογραφικό φακό.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί έναν νέο, μεγάλο πονοκέφαλο για την τοπική αστυνομία, η οποία πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο καθώς μια ομάδα αγνώστων κινήθηκε άνετα σε όλα τα βουλευτικά γραφεία χωρίς κανένας να τους πάρει... είδηση....

Το περίεργο αυτό «χτύπημα» στα βουλευτικά γραφεία επιχειρήθηκε να μην δημοσιοποιηθεί από κανέναν όμως φρόντισαν για αυτό οι... εμπνευστές της ενέργειας οι οποίοι απέστειλαν στα Μέσα Ενημέρωσης τόσο φωτογραφικό υλικό όσο και την προκήρυξη.

Συνθήματα με παρόμοιο περιεχόμενο αναγράφηκε στα γραφεία των βουλευτών Μιχάλη Παντούλα, Βαγγέλη Αργύρη, Θανάση Οικονόμου, Σταύρου Καλογιάννη και Κώστα Τασούλα.

«Δεν ανήκουμε σε κόμμα-παράταξη-χώρο-κίνημα. Ανήκουμε στους εαυτούς μας και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που μας γέννησε (αν αυτό χωράει στη λογική σας!!!!). Αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε ταμπέλα, απλά ονομάστε μας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!» αναφέρεται στην προκήρυξη και τονίζεται ότι αφορμή για το «χτύπημα» αυτό αποτελεί η θετική ψήφος που δόθηκε στο μνημόνιο.

«Ενώ μπορείτε παραιτούμενοι μαζικά να διαλύσετε τη βουλή και να πάμε σε εκλογές ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!Κάποιοι από εμάς που απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στην κοινή γνώμη είμαστε άνεργοι νέοι, κάποιοι με δάνεια-θηλιές στο λαιμό, κάποιοι πολύτεκνοι δεν έχουμε να πάρουμε καν το γάλα για τα παιδιά μας, κάποιοι συνταξιούχοι που τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά.

Μας καταστρέφετε τη ζωή καθημερινά! Μας γδέρνετε τα όνειρα! Ντρεπόμαστε που περνιέστε για Έλληνες και τάχα κόβεστε για να σώσετε την Ελλάδα! Την κηδεία δεν θα μας την κάνετε εσείς, εμείς θα σας θάψουμε πρώτοι. Θυμάστε το ρητό «το δις (και πολλάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;» Αλλά μας συγχωρείτε! Τι σχέση μπορεί να 'χει η Σοφία και η Ανδρεία με σας; Θέλετε λεξικό για να κατανοήσετε τις έννοιες!!», αναφέρεται στην προκήρυξη.

www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: