Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Την Δευτέρα η Φιλιππιάδα τιμά τους Μπιζανομάχους.



   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Tιμώντας τη μνήμη των ένδoξων νεκρών, που θυσιάστηκαν για την προάσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Επιμνημόσυνη Δέηση στις 20 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30 π.μ. στο μνημείο των Μπιζανομάχων στη Παλαιά Φιλιππιάδα.
Το Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου των Μπιζανομάχων.
Για τον Εορτασμό της Επετείου των Μπιζανομάχων καθορίζουμε ως παρακάτω το πρόγραμμα Εορτασμού.

Α. 19 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Κυριακή
1.Από το πρωί θα γίνει σημαιοστολισμός στα Δημόσια και Δημοτικά καταστήματα των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. καθώς και σε όλες τις οικίες της πόλης που θα λήξει το βραδύ της 21/2/2012.
2. Φωταγώγηση όλων των παραπάνω καταστημάτων κατά τις ίδιες ημέρες.

Β. 20 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα
1. Μετάβαση στο Ηρώο Μπιζανομαχών των Πολιτικών, Στρατιωτικών και λοιπών Αρχών της πόλης, Αντιπροσώπων των Σχολείων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης, Θυμάτων πολέμου, των νομίμως αναγνωρισμένων Σωματείων και Συλλόγων, των κατοίκων της πόλης και των παρεπιδημούντων ξένων κατά την οικεία αυτών σειρά και τάξη, όπου την 11:30η μεσημβρινή θα ψαλθεί επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. Δήμαρχο Ζηρού, Διοικητή Κ.Ε.Υ.Γ Άρτας, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας, Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φιλιππιάδας, για την Ενωμένη Εθνική Αντίσταση και στην συνέχεια σιγή ενός λεπτού σε μνήμη των Ένδοξων νεκρών και τέλος Εθνικός ύμνος από την Φιλαρμονική του Δήμου Ζηρού.
2. Στην είσοδο του Ηρώου των Μπιζανομαχών με μέριμνα του Διοικητή του Κ.Ε.Υ.Γ Άρτας θα τοποθετηθεί Διμοιρία Στρατού για απόδοση τιμών.
3. Τέλος προσέλευσης Επισήμων 11:20 π.μ.
4. Για την ομαλή πραγματοποίηση του Εορτασμού θα φροντίσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: