Υλικά για 4 άτομα
500 γρ. σε φέτες
1 κουτ. σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
100 γρμ. Κασέρι τριμμένο
2 πιπεριές Φλωρίνης σε φέτες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
200 ml λευκό ξηρό κρασί
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε τηγάνι, ρίξτε το λάδι τσιγαρίστε
το ξερό κρεμμύδι τις ντομάτες για 5-6
λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Κατόπιν προσθέστε
το σκόρδο την πιπέρια αφήστε να μαραθούν
ια 3-4 λεπτά ρίξτε το λουκάνικο και
αφήστε να σιγοψηθούν για 5-7 λεπτά στην
συνέχεια πουδράρετε με το τριμμένο
κασέρι και αφήστε να λιώσει για 2-3 λεπτά
,σερβίρετε συνοδεύοντας με φρέσκο ψωμί
και κόκκινο κρασί.
Tolis
Anastasios
Honorary
President
Director of Chef's
club
Epirus
offices
Executive
chef
Mob.6932208082
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου