Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Οι «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» Αττικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Επίσκεψη στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη & Δημ. Τάξης πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Λάκκα, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Χύτα, τον Γεν.Γραμματέα Αλέξανδρο Γκούμα & τον Ταμία Δημοσθένη Πάκο, όπου με ιδιαίτερη θέρμη γίνανε δεκτοί από τους Υφυπουργό, κο Λευτέρη ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & Γεν.Γραμματέα κο Κων/νο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, αμφότεροι πρώην Αρχηγοί ΕΛ.ΑΣ. και ασφαλώς όπως είναι γνωστό, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ Καταγωγής & βεβαίως Μέλη του Συλλόγου!

Ο Πρόεδρος κος Λάκκας, αφού τους παρέδωσε εγγράφως και ονομαστικά το νέο Δ.Σ, τους παρουσίασε τους Στόχους που έχουν θέσει για Δράσεις και εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της παρούσης θητείας & τους απένειμε τιμητική πλακέτα με το Έμβλημα του Συλλόγου.

Αμφότεροι και οι δύο, ανταποκρίθηκαν αμέσως στο αίτημα συνάντησης, τους υποδέχθηκαν με Υπερηφάνεια & εμφανώς συγκινημένοι για την Φύση του Συλλόγου, ευχήθηκαν Καλή Επιτυχία και τους δήλωσαν πως θα είναι παρόντες & συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια που θα αναδεικνύει τον Σύλλογο και τους Σκοπούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: