Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Παρουσίασε τους υποψήφιους Περ. Συμβούλους για την Π.Ε. Πρέβεζας ο Κ. Δημητρίου


Παρουσία της Προέδρου και του Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ  Φώφης Γεννηματά και Μανώλη Χριστοδουλάκη αντίστοιχα, ο υποψήφιος περιφειάρχης Ηπείρου Δημήρτης Δημητρίου παρουσίασε χθες βράδυ στην Πρέβεζα τους   τους υποψήφιους Περ. Συμβούλους για την Π.Ε. Πρέβεζας

 Τα ονόματα των Υποψηφίων της Παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» για την Π.Ε. Πρέβεζας

1. ΓΙΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, είναι Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας, έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
2. Ζήση Παναγιώτα – Μαρία του Ευαγγέλου, Αποφοίτησε από το τμήμα Αισθητικής ΕΠΑΣ και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι εκπρόσωπος Εργατικού Κέντρου και μέλος του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων.
3. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), και έχει εργαστεί ως ανώτερο στέλεχος πωλήσεων με μακρά θητεία επί 22 συναπτά έτη σε πολυεθνική εταιρεία στην περιφέρεια Ηπείρου-Επτανήσων. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται σε ελληνική αμιγώς εταιρεία στο χώρο των αναψυκτικών και των ποτών ως προϊστάμενος πωλήσεων.
4. ΣΥΓΚΟΥΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Σπυρίδωνα, Απόφοιτη του Αμερικανικού κολλεγίου Deree College στην Αθήνα με σπουδές στο τομέα του marketing management, και διοίκηση μικρών επιχειρήσεων στο Κings College of London και στο Guildhall University. Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση πώλησης ετοίμων ενδυμάτων στην Πρέβεζα.
5. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ), Εργάζεται ως Διευθυντής Οδοντιατρικής του ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, έχει διατελέσει Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, έχει διατελέσει Διοικητής στο Νοσοκομείο Πρεβέζης και έχει διατελέσει Γραμματέας Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Πρεβέζης.

6. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στην πόλη της Πρέβεζας. Αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση με την ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου Κρήτης επί 5 συναπτά έτη. Είναι Διαιτητής Ποδοσφαίρου (FOOTBALL LEAGUE) κ υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Πρέβεζας. Τέλος, ήταν Υποψήφιος Βουλευτής νομού Πρέβεζας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις βουλευτικές εκλογές του 2015.

Σημείωση : Η φωτογραφίια είναι από το atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: