Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Διακήρυξη του ψηφοδελτίου «ΕΝΟΤΗΤΑ για την Ήπειρο» που συμμετέχει στις εκλογές της 1ης Απριλίου 2019, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος (Π.Σ.Ε.) Τα ονόματα όλων των υποψηφίων


«ΕΝΟΤΗΤΑ για την Ήπειρο»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Συμπατριώτισσες , Συμπατριώτες
Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 31 Μαρτίου 2019 και των εκλογών της 1ης Απριλίου 2019 για το νέο Δ. Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Σ.Ε.), η «Ενότητα για την Ηπειρο» θεωρεί υποχρέωσή της να επικοινωνήσει μαζί σας καταθέτοντας τις θέσεις και τις επιδιώξεις της στα σημαντικότερα ζητήματα και προβλήματα που αφορούν την Ήπειρο και την αποδημία.
Ιδιαίτερα στη δύσκολη σημερινή συγκυρία τούτο κρίνεται αναγκαίο, μιας και το ευρύτερο κοινωνικό τοπίο συνεχώς μεταβάλλεται προς το χειρότερο, οι προκλήσεις που δημιουργούνται είναι τεράστιες, οι δε απαντήσεις που καλούμαστε να δώσουμε είναι κρίσιμες και απαιτούν τη συμβολή όλων μας.
Όπως σας είναι γνωστό στις τάξεις της «Ενότητας για την Ήπειρο» βρίσκονται συμπατριώτες ανεξάρτητα πολιτικής απόχρωσης, με ενεργό παρουσία και δράση με αγωνιστική διάθεση για προσφορά σε κοινωνικούς, πολιτιστικούς και διεκδικητικούς αγώνες στα πλαίσια των καταστατικών αρχών της Π.Σ.Ε. τόσο για τον πολιτισμό, όσο και για την πολυπόθητη ανάπτυξη της γενέτειρας, αλλά και για την ανάδειξη και συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων της αποδημίας.
Η « Ενότητα για την Ήπειρο» στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας έχει κάνει σημαία την ενότητα όλων των Ηπειρωτών, τη συλλογικότητα και την ομαδική δουλειά. Η κίνησή μας είναι κίνηση ανεξάρτητη, αδέσμευτη, ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη από οποιονδήποτε.
Μοναδική της επιδίωξη και μοναδικός της στόχος, θα είναι η διεκδίκηση και η αξίωση λύσεων και προβλημάτων που συνδέονται με την Ήπειρο και τους Ηπειρώτες, με επιμονή και αξιοπρέπεια και με όλα τα μέσα που προβλέπει το καταστατικό της Συνομοσπονδίας μας.
Αναλαμβάνοντας τα ηνία της διοίκησης κατά την τελευταία τριετία μετά την άρνηση για αντιπροσωπευτικό , αναλογικό προεδρείο σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων νόμων και τη συνήθη πρακτική συμβάλαμε ουσιαστικά στη δημοκρατική της λειτουργία.
Παρά τις όποιες οικονομικές και κοινωνικές δυσχέρειες, κατορθώσαμε να συμβάλλουμε στην πραγμάτωση ενός μεγάλου και πολύπλευρου έργου, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και δημιουργώντας νέες προοπτικές, που ολοένα και περισσότερο θα καταξιώνουν τη Συνομοσπονδία στη συνείδηση των Ηπειρωτών και ευρύτερα και να αυξήσει το κύρος και την αναγνωρισιμότητά της.
Επιγραμματικά αναφερόμαστε στο έργο που πραγματοποιήθηκε κατά την τελευταία θητεία και έτυχε γενικής επιδοκιμασίας και αναγνώρισης.
Παρά το ουσιαστικό εμπάργκο από πλευράς ενισχύσεων που υποβλήθηκε στην Π.Σ.Ε. από την Πολιτεία και ιδιαίτερα από το Υπουργείο Πολιτισμού, με υπευθυνότητα και σωστή πολιτική και οικονομική διαχείριση, διευρύναμε το πεδίο εξεύρεσης πόρων και κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε όχι μόνο στις οικονομικές απαιτήσεις σημαντικών ποιοτικών εκδηλώσεων, αλλά και στην απόκτηση αξιοπιστίας και έξωθεν καλής μαρτυρίας για μελλοντική οικονομική ενίσχυση.
Συμβάλαμε ουσιαστικά σε ανεπανάληπτες, πολυσύνθετες και πρωτόγνωρες πολιτιστικές εκδηλώσεις αναδεικνύοντας σημαντικό μέρος της πλουσιόδωρης πολύχρωμης και πολύχυμης ηπειρωτικής παράδοσης .
Ο πολιτιστικός μας απολογισμός την τριετία που πέρασε είναι πλούσια σε εκδηλώσεις όσο από την Πανηπειρωτική όσο και σε συνδιοργάνωση με τα μέλη μας είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας αυτό το οποίο στήριξε και τα οικονομικά μας με διάφορε ς χορηγίες.
Συνεχίστηκε με επιτυχία η καθιερωμένη εδώ και τριάντα περίπου χρόνια γιορτή των Ηπειρωτών στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» στην αρχή κάθε χρόνου και με τη συμμετοχή πλήθους χορευτικών που συνέρρευσαν από όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη του λαϊκού μας πολιτισμού.
Συνδιοργανώσαμε με όλες τις οργανώσεις της Αττικής Πανηπειρωτικά Πανηγύρια και Ανταμώματα παράδοσης και πολιτισμού και δώσαμε άλλη διάσταση και προοπτική στη διάσωση ,διάδοση και διατήρηση της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς και του διαχρονικού λαϊκού μας πολιτισμού, με τις δύο ποιοτικές εκδηλώσεις :
Της εκδήλωσης που έγινε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου ,στις 28 και 29 Απριλίου 2018 με θέμα την Ηπειρώτικη Λαογραφία στην οποία παρουσιάστηκαν εκθέματα από παραδοσιακών στολών από όλη την Ήπειρο ,καθώς και εκθέματα μουσείων της Γιαννιώτικης Λαϊκής Τέχνης και ασημουργίας .
Και της μεγάλης μουσικοθεατρικής παράστασης, στις 3 Οκτωβρίου 2018 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού όπου ταξιδέψαμε την Ήπειρο του χθες του σήμερα και του αύριο και την διαχρονική διαδρομή του πολιτισμού της ,από την αρχαία Δωδώνη την Νικόπολη ,το ταξίδι του Οδυσσέα στις ακτογραμμές της ,το Νεκρομαντείο του Αχέροντα ,τη καστροπολιτεία των Ιωαννίνων, το Μέτσοβο ,το Ζαγόρι, το Σούλι ,το γεφύρι της Άρτας, και τόσους άλλους τόπους γεμάτους Ιστορία και Πολιτισμό.
Πλημύρισε επίσης η παράσταση με την τοπογραφική απαράμιλλη ομορφιά της Ηπείρου, με τις παραλίες και τους θρύλους του γεφυριού, των ξακουστών βουνών, τη λίμνη των θρύλων των Ιωαννίνων, τους κυραντζήδες και την ξενιτιά, τα ξακουστά Ηπειρώτικα πανηγύρια, τους απελευθερωτικούς αγώνες και άλλα θέματα αντλημένα από την περιπέτεια των Ηπειρωτών στα πέρατα της οικουμένης.
Με την παρακαταθήκη όλων των Ηπειρωτών δημιουργών και τη συμμετοχή των λαμπρών αστεριών της μουσικής αναδείχθηκε η υπέρλαμπρη Ηπειρωτική δημιουργία, ο ζηλευτός αϋλός και υλικός πολιτισμός, στους αιώνες της ιστορίας τους.
Αγωνιστήκαμε για την Ήπειρο και τα προβλήματα των Ηπειρωτών ,για την προστασία του περιβάλλοντος της, για την καθαρότητα των υδάτινων πόρων της ,για τα ιστορικά μνημεία και ιδιαίτερα τα πέτρινα γεφύρια της ,γεφύρι Πλάκας ,γέφυρα Κοράκου και γενικότερα στο Ζαγόρι και αλλού.
Αγωνιστήκαμε για την ανάπτυξή της ,τον πρωτογενή τομέα παραγωγής της ,τον τουρισμό και το απείρου κάλλους περιβάλλον της και την προστασία του.
Ως προς το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό πάγια , διαρκής και αταλάντευτη είναι η θέση μας ότι η Εθνική Ελληνική μειονότητα πρέπει διαρκώς να απολαμβάνει: 1) όλα τα διεθνώς καθιερωμένα δικαιώματα των μειονοτήτων, όπως αυτά προσδιορίζονται και κατοχυρώνονται από διεθνείς συμβάσεις και 2) όλα τα ατομικά, θρησκευτικά και πολιτικά δικαιώματα και ελευθερίες όπως αυτά προβλέπονται από τον καταστατικό χάρτη του Ο.Η.Ε. και από διεθνείς συμβάσεις. Τέλος η γραμματειακή λειτουργία αποκτά νέες δυνατότητες με καλύτερη οργάνωση και σύνδεση με το ιντερνέτ, ενημερώνοντας ευρύτερα για τη δράση της Π.Σ.Ε. και αναδεικνύοντας το έργο της πανελλαδικά και διεθνώς.
Συμπατριώτισσες , Συμπατριώτες
Η «Ενότητα για την Ήπειρο» με τις παραπάνω αρχικές γενικές αναφορές σας καλεί να αγωνιστείτε μαζί της, δυναμικά και μαζικά με πνεύμα πατριωτικής αλληλεγγύης μακριά από οποιαδήποτε έξωθεν εξαρτήσεις ώστε να εδραιώσουμε αυτά που πετύχαμε και να συνεχίσουμε με νέα δύναμη και ελπιδοφόρα πολιτική για την Ήπειρο, τον πολιτισμό μας και την αποδημία.
Βασικοί στόχοι και επιδιώξεις για παραπέρα δράση αποτελούν:
Η οικονομική αυτάρκεια της Συνομοσπονδίας είναι ο καθρέφτης της δράσης του διοικητικού συμβουλίου, η δε δράση το Δ.Σ. είναι αποτέλεσμα της οικονομικής αυτάρκειας της οργάνωσης.
Συνέχιση ανάδειξης της πλούσιας πολιτιστικής μας παρακαταθήκης με συμμετοχή και αξιοποίηση της νεολαίας μας, γιατί η νεολαία μας είναι ο συνδετικός κρίκος συνέχισης της παράδοσής μας η οποία αποτελεί τον καταλύτη σε κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και εθνικής αλλοτρίωσης .
Πίεση προς την πολιτεία για θεσμοθετημένη οικονομική ενίσχυση της Π.Σ.Ε. και προσπάθεια εύρεσης οικονομικών πόρων για την αρτιότερη μηχανοργάνωση της γραμματειακής υποστήριξης, ώστε να καταστεί πιο αποτελεσματική και την έκδοση ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Δημιουργία Μουσείου άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.
Δημιουργία ηπειρωτικής βιβλιοθήκης, λαογραφικού μουσείου και τράπεζας με δίσκους, ταινίες και βιντεοκασέτες.
Συνέχιση της διεκδικητικής πολιτικής τόσο για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, όσο και για την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ – ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ).
Ανάδειξη αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων Ηπείρου ως και χώρων Θρησκευτικού τουρισμού. Προώθηση της σύνδεσης και ενίσχυσης του συνδετικού ιστού των αποδημικών οργανώσεων με την Π.Σ.Ε., τόσο στον Ελλαδικό, όσο και εκτός.
Συνέχιση της πολιτικής συμπαράστασης και ενίσχυσης των Βορειοηπειρωτών με κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να αποτελέσουν μια ζωντανή και ανθούσα παρουσία στον τόπο των πατρογονικών εστιών.
Η Διοίκηση βρισκόταν σε αγαστή συνεργασία με τις ενώσεις και τους συλλόγους μέλη της συνδιοργανώνοντας από κοινού διάφορες εκδηλώσεις. Ήταν παρούσα και αρωγός στα διάφορα δρώμενα και σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες των μελών της.
Απαιτούμε θεσμοθετημένη συμμετοχή εκπροσώπων της αποδημίας στο αναπτυξιακό και δημοκρατικό προγραμματισμό της περιφέρειας. Ενίσχυση των σωματείων του εξωτερικού με πολιτιστικό υλικό και συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Συμπατριώτισσες , Συμπατριώτες
Για την εδραίωση των όσων πετύχαμε και την πραγμάτωση και υλοποίηση των παραπάνω στόχων μας, σας καλούμε σε κοινή προσπάθεια και συστράτευση. Αναγνωρίζοντας πως η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή, όμως παρ’ όλα αυτά με τόλμη, αποφασιστικότητα, αγωνιστικότητα με όραμα και κυρίως με ενωτικό πνεύμα, μπορούμε να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των στόχων μας και έτσι να συμβάλλουμε στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων της γενέτειρας και της αποδημίας. Μόνο με τη συστράτευση όλων των Ηπειρωτών η Συνομοσπονδία μας θα ανταποκριθεί στο ρόλο και την αποστολή της και προς αυτή την κατεύθυνση σας καλούμε όλους σας.

Οι υποψήφιοι
Για το Δ. Σ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΚΟΝΗ ΜΑΡΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΚΑΣΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΛ. ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΚΑΝΤΖΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΑΚΙΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΥΡΟΥ ΡΩΞΑΝΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΕΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΡΙΑΣΙΑ ΠΕΔΙΟΥ
ΜΠΟΥΤΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
ΝΤΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΒΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΟΛΙΑΝΙΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΒΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΛ. ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ»
ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΩΤΩΝ
ΓΚΕΛΙΑΣ ΔΟΝΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
ΔΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
ΖΕΡΒΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
ΖΩΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΙΑΜΟΣ- ΧΗΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΥΛ. ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΦΙΛ/ΦΕΙΑ, Ν. ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΜΠΟΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΤΑΣ
ΓΚΟΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΩΜΙΤΩΝ -ΚΑΨΑΛΙΤΩΝ
ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΧΟΜΟΙΡΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΚΟΝΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «Ο ΠΥΡΡΟΣ»
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΙΑΜΕΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΜΜΟΤΟΠΙΤΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΓΝΑΝΤΙΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΡΩΜΙΑΣ
ΝΤΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΛ. ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΦΙΛ/ΦΕΙΑ, Ν. ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ
ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΑΣΟΥΛΑ-ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΠΗΓΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
ΤΖΟΜΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΣΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΙΒΑΔΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΟΣΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΡΑΒΕΝΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΟΥΡΤΕΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΡΑΔΟΒΥΖΙΝΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΜΑΤΣΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΤΖΑΡΤΖΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΡΩΜΑΝΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: