Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Μεγάλο κέφι επικράτησε στο χορό του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών και της Αδελφότητας Ρωμιάς.




Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής "Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ" ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στον Ετήσιο χορό, καθώς και τη Χορευτική Ομάδα των Νέων Ενηλίκων της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" για την άψογη παρουσία τους και σας εύχονται να είστε πάντα καλά και να στηρίζετε τις δράσεις του Συλλόγου μας, για να παραμείνει ζωντανή η παράδοση του τόπου μας και οι αξίες που τη δημιούργησαν. Ο πολιτισμός είναι η έκφραση της ψυχής ενός λαού.
Κάθε αντάμωμα μελών και φίλων είναι σημαντικό και συμβάλλει στη σύσφιξη των σχέσεων και την κοινωνική συνοχή.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας. Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Νίκος Καλαϊτζής δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, παρέστη όμως η Αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Τασία Καραπάνου, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Βησσαρίων Βέργος, Ταξίαρχος έν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας, η Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής " ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ" κ. Αλεξάνδρα Μπαλουμη και μέλη του Δ.Σ. κ. Νίκος Λιώλης, κ. Λουκάς Μητσης, κ. Σοφία Καμπιτση , ο πρώην Πρόεδρος Ηπειρωτών Παιανίας κ. Κώστας Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ρωμιάς Πρέβεζας κ. Χριστόφορος Ευθυμίου, ο κ. Βαγγέλης Ευθυμίου μέλος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΚΙΝΑΛ, Μέλη της Αδελφοτητας Στρατινιστας Πωγωνίου,από την Ψάκκα Θεσπρωτίας ο κ. Θεμιστοκλής Δήμας, Μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ν. Σμύρνης-Π. Φαλήρου-Δάφνης " Η Μαύρη Θάλασσα".

Επίσης ευχαριστούμε τους Μουσικούς κ. Κώστα Κάκκο στο Κλαρίνο και Λάζαρο Τσιαμπα στο Λαούτο-Τραγουδι, καθώς και την λαϊκή ορχήστρα του μαγαζιού "ΤΟ  ΜΑΥΡΕΛΙ". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συμπατριώτης μας κ. Κώστας Κάκκος ταξιδεύει κάθε φορά από τη Φιλιππιάδα για να είναι κοντά μας.
Τα Αναμνηστικά της Χορευτικής ομάδας ήταν προσφορά της Προέδρου και της Αντιπροέδρου Δήμητρας Καραμούτσιου.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους Δωροθέτες και όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν τη Λαχειοφόρο.
Και του χρόνου να είστε όλοι καλά!!!


Η Αδελφότητα Ρωμιάς ευχαριστεί το Σύλλογο Φιλιππιαδιωτών για τη φιλοξενία. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι και να γεμίσουμε μια αίθουσα μόνοι μας
Υ.Γ. Οι πληροφορίες ότι μερικοί χόρευαν από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι ξημερώματα Δευτέρας είναι ανακριβείς. Τα μεσάνυχτα σταμάτησαν !!!


























































































































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: