Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Να μην ξεχνιόμαστε. Σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 18:30' όλοι στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Τούμουρου "Με την Ηπειρώτικη λαλιά".


Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, ώρα 18.30', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στη πλατεία Κοτζιά, στην Ομόνοια. Η Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπόνδίας Ελλάδος, παρουσιάζουν το βιβλίο του Ηπειρώτη λαογράφου, Αθαμάνα Χρήστου Τούμπουρου ΄΄Με την Ηπειρώτικη λαλιά''.

Η Αδελφότητα Αγναντινών Αθήνας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, μας προσκαλούν, στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Α. Τούμπουρου «Με την Ηπειρώτικη λαλιά», που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 , ώρα 18.30΄, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15 , 7ος όροφος, όπισθεν Παλαιού Δημαρχείου Αθηνών).

Θα χαιρετίσουν: Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Αθηνών Βαγγέλης Κώστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης Νίκος Σπέγγος, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Δόσης.

Παρουσιάζουν: Βαγγέλης Κούτας, Λογοτέχνης
Όλγα Σκαρή, Φιλόλογος
Τη συζήτηση συντονίζει και διαβάζει αποσπάσματα η Μαρίκα Γκόνη.
Παρεμβαίνει η Κατερίνα Σχισμένου, επιμελήτρια του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: