Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας των 10 χιλιομέτρων Μενίδι – Κόμβος Ιόνιας Οδού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Εδώ και περίπου 8 μήνες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην διαδρομή Μενίδι κόμβος Ιόνιας και στα 2 ρεύματα, μια σειρά από αυτοσχέδιες πινακίδες με την απόλυτη έκφραση έρωτα για μια γυναίκα. Αρχικά το φαινόμενο ξένισε τους γηγενείς αλλά και διερχομένους όμως σιγά – σιγά έγινε μέρος του καθημερινού τοπίου αυτής της διαδρομής. Όμορφα και γλυκά λόγια αποτυπωμένα σε χαρτί , να ξεχειλίζουν από συναίσθημα για την αδικία του να ποθείς ένα πλάσμα και εκείνη να μην σου αφιερώνει ούτε ένα δευτερόλεπτο, πάρα ταύτα με διάχυτη την πεποίθηση ότι στο τέλος ο συγγραφέας θα κατορθώσει να είναι με το κορίτσι κάνοντας ό,τι και οποία κίνηση χρειαστεί ώστε να αποδείξει την αγνότητα της αγάπης του.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αυτή κάθε αυτή η κίνηση έκανε τον καθένα από εμάς να ανατρέξει στις «τρέλες» μιας άλλης εποχής και να ανασύρει από μνήμης όλα εκείνα τα σχέδια που καταστρώναμε ώστε να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, δυστυχώς όμως και να συνειδητοποιήσουμε πως η ζωή και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν πάντα. Η διάρκεια του φαινομένου αυτό ακριβώς τείνει να αποδείξει. Η καθαρή έκφραση της αγάπης δίνει την θέση της σε εχθρότητα προς την αδιαφορία, επιθετικότητα προς τον αντίζηλο και τον άσβεστο πόθο να παρουσιαστεί η ορθότητα των πράξεων του συγγραφέα.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι το γλυκό φρούτο της αγάπης επηρεάζεται από το δηλητήριο της ζήλιας και μετατρέπεται σε ένα σάπιο κουφάρι. Αγαπητέ φίλε, άποψη του κειμενογράφου, που εάν φυσικά θέλεις την συμμερίζεσαι, αποτελεί πως αφού άντεξες τόσους μήνες ανελέητου κυνηγητού από τις αρχές που κάθε τόσο αφαιρούσαν τις πινακίδες και περιμένεις καρτερικά την στιγμή της ΄θείας΄ επιφοίτησης οπού η κοπέλα θα καταλάβει τι πραγματικά έχανε όλο αυτό το διάστημα, σκέψου τους λογούς που σε ώθησαν αρχικά στην τόσο γλυκιά κίνηση, νιώσε το αρχικό συναίσθημα της ανιδιοτελούς αγάπης που σε διακατείχε και έχε πιστή στην αλήθεια της καρδίας σου..
Η αγάπη είναι δρόμος δύσβατος γεμάτος στροφές και ανηφόρες αλλά το ταξίδι είναι που σε γεμίζει με την σιγουριά ότι αξίζει..
Black Mamba”Δεν υπάρχουν σχόλια: