Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Οι παραλίες του νομού Πρεβέζης, πτήση drone και αφήγηση - Preveza Prefecture beaches - flight (Eng subs)


Αποτέλεσμα εικόνας για παραλίες νομού πρέβεζας

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης εχει μήκος πάνω απο 65 χιλιόμετρα η αφετηρία της ειναι η παραλία της Κυανης Ακτής στον νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακίνικο στον Βορρά.

Αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνάει τα δυο χιλιόμετρα θα συναντησουμε εξερευνόντας τον νομό, όπως η παραλία Μονολίθι, Κανάλι, Καστροσυκία,Βράχος-Λούτσα .

Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης εχει μια ιδιομορφία όσο ανεβαίνουμε πρός τα βόρεια , τα πεύκα  σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου παίρνουν την θέση τους ,αλλάζοντας το τοπίο.

Η Αμμουδιά με τις εκβολές του Αχέροντα , το Αλωνάκι, η Κερέντζα, και κατευθυνόμενοι προς την Πάργα, ο Αι γιανακης, ο Αγιος Σώστης το Κρυονέρι και ο Βάλτος ειναι κολπίσκοι που συνδυάζουν κατάλληλα το πράσινο με τo γαλάζιο,δίνοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Η Λυγιά, η Αμμουδιά τα δυο γραφικά ψαροχώρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ο Όρμος του Οδυσσέα που συνιστάτε για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.

Γαλήνιες, απόμακρες, κοσμικές,μοναχικές είναι οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης είναι ιδανικές για τον οποιονδήποτε επισκέπτη.

Δείτε το video



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΒΕΖΑ ΥΠΕΡΟΧΗ............. ΜΟΝΑΔΙΚΗ........ ΣΚΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...........