Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας. Εκδήλωση για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου στο Ανθηρό Καρδίτσας, το Σάββατο 22-7-2017













Τον Ιούνιο του 2015 ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη με  την Ομοσπονδία Ραδοβιζινών,  και την Αδελφότητα Πηγιωτών΄Αρτας, διοργάνωσαν παρόμοια εκδήλωση στην αίθουσα Σκουφά στην ΄Αρτα με μεγάλη επιτυχία.
     Έτσι ο σκηνοθέτης της ταινίας ο κ . Νίκος Παπαθανασίου  ο οποίος είναι  ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας μας και  συμμεριζόμενος την επιθυμία μας για αξιοποίηση αυτού του πολύτιμου υλικού, απεδέχθη με χαρά  το  αίτημα του εν Αθήναις  Συλλόγου Ανθηρού «Η Αγία Παρασκευή»   να προβάλει   την  ταινία αυτή στο Ανθηρό Καρδίτσας με την προσωπική φροντίδα  και παρουσία του ιδίου.        
     Ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη μας Ηπειρώτη και καταξιωμένο σκηνοθέτη κ.Νίκο Παπαθανασίου για την ΄΄άνευ ανταλλάγματος΄΄ προβολή της υπέροχης ταινίας του καθώς και τον κ.Προκόπη Μπουρνάζο παραγωγό της ταινίας για τον ίδιο λόγο.
        Τέλος  στο πρόσωπο του Προέδρου του Συλλόγου Ανθηριωτών  κ. Νίκου Μερεντίτη συγχαίρουμε τα Δ.Σ των συνδιοργανωτών Συλλόγων και φορέων για την πρωτοβουλία τους  αυτή.











Αυτή θα είναι ένα  θετικό ισοζύγιο στην συμμετοχή των  Αργιθεατών και Καρδιτσιωτών- Θεσσαλών για στην  κοινή προσπάθειά μας  σε σχέση με τις πρωτοβουλίες  ημών των Ηπειρωτών. Αποτελεί επίσης  κατά κάποιο τρόπο τιμή για  τον αγώνα του Προέδρου της Διαπεριφερειακής Οργανωτικής Επιτροπής Μενέλαου Παπαδημητρίου και   του Κώστα Γραμμένου  αφού η προβολή της  ταινίας  γίνεται στο χωριό τους.
         Καλούμε τους Πολιτικούς Πολιτειακούς και Αυτοδιοικητικούς φορείς Άρτας και Καρδίτσας καθώς και   τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κοιλάδας του Αχελώου, τους  φορείς των γραμμάτων και της τέχνης, Αργιθεάτες και Ραδοβιζινούς να στηρίξουν την εκδήλωση αυτή και    να παρευρεθούν σ’αυτήν την εκδήλωση και να στηρίξουν ακόμη ποιο  ενεργά τη υλοποίηση της κοινής προσπάθειάς μας .
            
                                        ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΦΕΤΕΙΝΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΗΡΙΩΤΩΝ  
                                    Ευχαριστούμε όλους όσους μας δίνουν δύναμη και προτροπή  να συνεχίσουμε.  

                    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ
                                               ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

                                                        18-7-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: