Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Δήμος Πάργας. Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού

                                                   
Με τις θεατρικές παραστάσεις “το σχολείο του 69” και ο “ευτυχισμένος πρίγκιπας” που θα ανέβουν το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Καναλλακίου από το σύλλογο «Μελινόη» συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού στο Δήμο Πάργας.
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα γίνει το 8o River of souls festival στον ποταμό Αχέροντα από το Σύλλογο Βουβοποτάμου, από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου η αθλητική Ένωση Καναλλακίου διοργανώνει το 19ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ. Στην Πανσέληνο του Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ στο Νεκρομαντείο το θεατρικό εργαστήρι «Αυλαία» θα ανεβάσει την παράσταση «Αντιγόνες», στις 8 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στο Καναλλάκι θα δοθεί από το θέατρο Σκιών «Ηπειρώτης» παράσταση Καραγκιόζη.

Και φέτος το δεκαπενταύγουστο στην Πάργα θα γίνει εορταστική βραδιά με εκδηλώσεις, ομιλίες, ρίψη βεγγαλικών, βαρκαρόλα και μουσικοχορευτικά συγκροτήματα. 

Στις 18 Αυγούστου 2017; στις 22:30΄, στην πλατεία Καναλlακίου έχει προγραμματιστεί λαϊκοδημοτική βραδιά από την Αθλητική Ένωση Πάργας.

Βήμα της Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: