Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Πολύ θετικά μηνύματα από την επισκεψιμότητα στην Άρτα την περίοδο του Πάσχα


Τις ιδιαίτερες δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στην Άρτα ανέδειξε η περίοδος του Πάσχα, κατά την οποία η πληρότητα στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αρταίων άγγιξε το 100%.
Παράλληλα, η σειρά εκδηλώσεων για την «Βυζαντινή Άρτα», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και επισκεπτών, οι οποίοι σε κλίμα κατάνυξης γιόρτασαν το Πάσχα. Οι επισκέπτες στην περιοχή μας προέρχονταν κυρίως από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πελοπόννησο.
Το επόμενο διάστημα θα προταθεί η υπογραφή ενός ειδικού συμφώνου συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων της Άρτας, με θέμα την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής συνολικά, ενώ θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη ειδικές εκδηλώσεις παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Άρτας, σε συνεργασία βεβαίως με τους τοπικούς φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την τουριστική κίνηση την περίοδο του Πάσχα. Τα μηνύματα που πήραμε ήταν θετικά για τη συνέχεια. Στόχος μας ως Δήμος είναι να προσφέρουμε όλες τις δυνατότητες για ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων μέσω του τουρισμού. Το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι κινήσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: