Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΤΟ 13o Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας και Θράκης, στις 17 και 18 Ιουνίου 2017, στη Δράμα. Πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Ένωσης Δράμας




Αγαπητοί συμπατριώτες,
Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το ''13ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας Θράκης''. Το αντάμωμα είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το έτος 2005 και έκτοτε επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς σε διαφορετική πάντα πόλη.
Φέτος έχουμε την τιμή και τη χαρά να το φιλοξενήσουμε στην πόλη της Δράμας. 

Το 13ο Αντάμωμα θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουνίου 2017.

Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας Δράμας, θα ξεκινήσoυμε με ομιλία που αφορά την παράδοση της Ηπείρου και θα συνεχιστεί με χορό για όλο τον κόσμο με τη συνοδεία αυθεντικής ηπειρώτικης κομπανίας. Στον χώρο θα λειτουργεί και υπαίθρια ταβέρνα. Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ, κατ' άτομο.










Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή 18 Ιουνίου, θα ανταμώσουμε στην όμορφη εξοχική τοποθεσία Μααρά, κοντά στο σπήλαιο των Πηγών του Αγγίτη. Θα ξεκινήσουμε στις 11.00 το πρωί με αρτοκλασία και μετά όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το πολύ ενδιαφέρον σπήλαιο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν χοροί από τα χορευτικά τμήματα των συμμετεχόντων συλλόγων και, τέλος, θα γλεντήσουμε όλοι μαζί με τη συνοδεία παραδοσιακής ηπειρώτικης κομπανίας από τα Γιάννενα. 


Προκειμένου να προετοιμαστούμε και να διοργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το Αντάμωμα, σας παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:
Αριθμός ατόμων χορευτικού και επισκεπτών
• Για πόσες ημέρες θα συμμετάσχετε ( για μία μόνο ή και για τις δύο ημέρες)
Συμπατριώτες, ως εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων των Ηπειρωτών έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε και να διαδώσουμε την πολιτιστική κληρονομιά της ιδιαίτερης πατρίδας μας στις νεότερες γενιές. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ επιβάλλεται να είμαστε ενωμένοι. 
Ελπίζουμε, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, να τιμήσετε με τη συμμετοχή σας το 13Ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας Θράκης. 
Ευχόμαστε από καρδιάς o Αναστάς Κύριος να σας χαρίζει υγεία, αγάπη, ελπίδα, δύναμη και οικογενειακή ευτυχία!
Με εκτίμηση

Για την Πανηπειρωτική Ένωση Δράμας
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Σταυρίδης

Η Γ. Γραμματέας Παρασκευή Βαγενά
Τηλ. & fax: 25210-27077
Tηλ. Προέδρου: 6977899282
Τηλ. Γραμματέα: 6978873035

Δεν υπάρχουν σχόλια: