Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Συμμετοχή του Δήμου Πάργας στην Πανηπειρωτική Έκθεση 2017


Ο Δήμος Πάργας ενημερώνει τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς ότι, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017» και στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Μαϊου 2017 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και τη συμπαράσταση του Δήμου Ζίτσας και του Δήμου Δωδώνης.
Η ανωτέρω έκθεση δίνει μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας, με κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε Δήμου. Ταυτόχρονα δε, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση, δίνοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες.
Καλούνται, λοιπόν, έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, όσες επιχειρήσεις και παραγωγοί ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση (σε ενιαίο περίπτερο που θα μισθώσει ο Δήμος), να επικοινωνήσουν  στο  τηλ. : 2684360300-301   και στο email  info@dimospargas.gr 
Για τη συμμετοχή τους δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: