Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Πέρασε με ταχύτητα από τα διόδια της Ιόνιας Οδού χωρίς να... πληρώσει

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης στο νέο αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, στο σταθμό των διοδίων, που τέθηκε σε λειτουργία από σήμερα τα ξημερώματα, στο τμήμα «Παράκαμψη Αγρινίου- Ανισόπεδο κόμβος Αμφιλοχίας».

Συγκεκριμένα οδηγός αυτοκινήτου, αντί να σταματήσει και να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο της διέλευσης, περνά από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα και παρασύρει την κατεβασμένη μπάρα και συνεχίζει την πορεία του.
Το συμβάν κατεγράφη από το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΙ που εκείνη την ώρα έκανε ρεπορτάζ στην περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη λίγα 24ωρα μετά από αυτό που σημειώθηκε στη σήραγγα της Παναγοπούλας στην Ολύμπια Οδό. Οδηγός, άγνωστο γιατί, έκανε αναστροφή και κινείτο ανάποδα στο νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών - Κορίνθου, με τον κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος να είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι υπεύθυνοι λειτουργίας της Ολύμπιας Οδού, κατέβασαν άμεσα τις μπάρες ασφαλείας των τούνελ, ενεργοποίησαν την σήμανση ασφαλείας για τους διερχόμενους οδηγούς και διέκοψαν την κυκλοφορία.
Ο ριψοκίνδυνος οδηγός, αφού αντελήφθη το λάθος του, πραγματοποίησε εκ νέου αναστροφή, εντός του τούνελ και κινήθηκε ανενόχλητος στο ρεύμα προς Αθήνα, συνεχίζοντας  το ταξίδι χωρίς να συλληφθεί. 

Πηγή: tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: