Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο μυστικός πόλεμος της Silicon Valley με την Κουμουνδούρου... Θέλει η Google να σαμποτάρει τον ΣΥΡΙΖΑ; Γκουγκλάραμε και μάθαμε!

Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που θέλει το κακό του ΣΥΡΙΖΑ και απ' ό,τι φαίνεται η Google δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαβασαμε σε αρθρο στο sofokleousin.gr με τιτλο "Η Google μπορει να ριξει τον Τσίπρα":

Σε τεραστίων διαστάσεων πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο φαίνεται ότι είναι μπλεγμένη η Google στην Ελλάδα. Από τη φοροαποφυγή/φοροδιαφυγή μέχρι τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, τη διαμόρφωση κλίματος και την εφαρμογή μονοπωλιακών πρακτικών στον τομέα της ενημέρωσης, ο παγκόσμιος κολοσσός φέρεται να έχει συμμετάσχει σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και παράτυπες συμφωνίες κυρίων παρεμβαίνοντας καταλυτικά στη λειτουργία μιας φαινομενικά αρρύθμιστης αγοράς.

Η google πέρα από την φοροδιαφυγεί, καταφέρνει και πολλά άλλα:

Επιλέγοντας μέσα από έναν αδιαφανή και άγνωστο αλγόριθμο τις ειδήσεις και τα sites που θα προβάλει μέσα από τη σελίδα googlenews.gr, την οποία επισκέπτονται εκατομμύρια χρήστες είτε μέσω κινητών συσκευών, είτε μέσω σταθερού υπολογιστή, ανακατευθύνει την κίνηση σε συγκεκριμένα sites.
Το Luben αποφάσισε να ερευνήσει τις καταγγελίες που θέλουν αδιαφανείς άγνωστους αλγόριθμους της Google να έχουν σχέδιο να ρίξουν τον Τσίπρα. Γι' αυτό μπήκαμε στο ίδιο το σύστημα του search engine και του κάναμε στοχευμένες ερωτήσεις που αφορούν το πολιτικό παρελθόν - παρόν - και μέλλον αυτού του τόπου.

Ρωτήσαμε την Google στα ίσα για να μάθουμε τι λένε τα κομπιούτερζ και οι αλγόριθμοι.
Screenshot_2015-05-18-22-02-59
syriza 5
Τσιπρας - Βαρουφακης ενωμένοι σαν μια γροθιά,  νίκησαν τον πουλημένο αλγόριθμο κατά κράτος. Σοιμπλε φάε την σκόνη τους.
syriza 8
Η Βασιλική Θάνου σαν πρωθυπουργός δε πρόλαβε να κάνει τίποτα , οπότε είναι λογικό να είναι μακράν η καλύτερη πρωθυπουργός που πέρασε από την χώρα, μετά ακολουθεί ο ΓΑΠ (γιατί έτσι ) και φυσικά 3 και καταιδρωμένος ο ΑΝΔΡΕΑΣ
syriza3
Έρχεται, γύρισε ξανά και χάθηκε, αλγοριθμική ποίηση.
syriza5
Δύο σε ένα και διαφήμιση στο κόμμα και διαφήμιση στο ακίνητο που μένει ξενοίκιαστο.
syriza6
Το σύστημα ακόμα τον φοβάται , haters gonna hate
συριζα2
Ο Καμμένος κάποτε έγραφε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω από την 17 Νοέμβρη. Παλιά και πετυχημένη η συνταγή επιτυχίας ε Google;
συριζα4
Παράλληλο πρόγραμμα σε ένα παράλληλο σύμπαν, τυχαίος ο  συνειρμός;
συριζα7
Όσο εγώ είμαι ο καλύτερος πρωθυπουργός, εσείς να με Googlaρετε.
συριζα10
Γνωστό κολπάκι αποσυσπείρωσης της κυβέρνησης, η σιγουριά ότι ο Τσίπρας θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές.
Από την ενδελεχή έρευνα προκύπτει ότι η Google προωθεί οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας (εάν παραμείνει στα γραφεία της Συγγρού) και υπουργοποίηση Άδωνι, ώστε να υλοποιηθεί επιτέλους το παράλληλο σύμπαν πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Υ.Γ. Google is feeling nostalgic στην τοποθεσία Internets with Vasiliki Thanou.

giphy


Δεν υπάρχουν σχόλια: