Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Επιτέλους γίναμε Αμερική... Ελληνορθόδοξο παράρτημα της Κουκλουξκλάν κρεμάει γουρουνοκεφαλές στο hotspot Σχιστού


Μετά από αυτό το installation μίσους, λήγει ο μακρύς αγώνας των Ελλήνων για το Νόμπελ Ειρήνης, μιας και θα μας παραχωρηθεί de facto νωρίτερα. Αφού ξέρουμε ότι οι πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι από τους ιθαγενείς ούτε στο λιμάνι του Πειραιά, τώρα μαθαίνουμε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι ούτε στο hotspot του Σχιστού.

sxistogourouni3
Εχθές το βράδυ άγνωστοι πήγαν στο hotspot στο Σχιστό και κάρφωσαν στην περίφραξη μια γουρουνοκεφαλή, έναν ξύλινο σταυρό (IC XC NI KA) και ένα πανό για την Παναγία και τον Ελληνισμό.

 Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη:
 Ορισμένες ακροδεξιές (και άλλες περίεργες οργανώσεις) προσπαθούν να μιμηθούν τις ρατσιστικές μεθόδους της. Κου Κλουξ Κλαν. Πώς διαφορετικά να εξηγηθεί το γεγονός ότι«άγνωστοι»(;) πήγαν νύκτωρ με καλυμμένα τα πρόσωπα στο hot spot του Σχιστού και κάρφωσαν μία γουρονοκεφαλή στην είσοδο. Τοποθέτησαν μάλιστα και έναν σταυρό (δεν πρόλαβαν να τον μετατρέψουν σε πύρινο, όπως οι Κου Κλουξ Κλαν), αλλά έχυσαν αίμα γουρουνιού.

Πρόκειται για μια παλαιά, καταδικαστέα ρατσιστική μέθοδο που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν ομάδες χρυσαυγιτών (και άλλες αυτοαποκαλούμενες «εθνικιστικές ομάδες» του παρακράτους) χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία σύλληψη, τη στιγμή που η Βουλή έχει ψηφίσει και αποτελεί νόμο του κράτους ο αντιρατσιστικός νόμος.

sxistogourouni1

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν την γουρουνοκεφαλή και πότισαν το χώμα με αίμα γουρουνιού ώστε να καταστήσουν τον χώρο ακατάλληλο και "μολυσμένο" για την φιλοξενία μουσουλμάνων. Αυτή η τακτική έχει παρατηρηθεί ξανά σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Ούτε στα installations μίσους δεν είμαστε αυθεντικοί εν ολίγοις.

sxistogourouni2

"Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Προστάτιδα του Γένους των Ελλήνων" δηλαδή, η Παναγία αγαπάει μόνο το δικό της κρου.


sxistogourouni4Δεν υπάρχουν σχόλια: