Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Όλα όσα μάθαμε από το διαγωνισμό χλαπάτσας (δηλαδή την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου)

Και η απόλαυση να βλέπεις τη φάτσα του Κωστόπουλου να παραλύει

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, εκδότης της ιλουστρασιόν μούργας του επιτυχημένου ματσό νεοέλληνα, αφού έκλεισε τα περιοδικά του, άρχισε τις αρπαχτές στην τηλεόραση και πλέον έχει ξανά τη δική του εκπομπή από την συχνότητα του Alpha στα πρότυπα αμερικάνικου late night show.

Σα να μην έφτανε ο Κωστόπουλος για να γίνει απάλευτη η εκομπή, είχε καλεσμένους τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Απόστολο Γκλέτσο.


Ο Μπογδάνος πρώτα απ' όλα δήλωσε για τις καλεσμένες στην εκπομπή του Κωστόπουλου ότι δεν έχουν να δώσουν


 τίποτα και ότι δεν είναι αυτός απαράδεκτος, αλλά αυτές είναι βίζιτες. Μετά ράπαρε κι όλας. Οπτικοακουστικό υλικό για γερά στομάχια:

Πέραν του μεγάλου ντέρμπι γλίτσας Κωστόπουλος - Μπογδάνος, τα πράγματα έγιναν πιο αμήχανα όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχθηκε στο studio τον Απόστολο Γκλέτσο.
Προφανώς ο στόχος του Πετράν ήταν να βγάλει γέλιο από την αντρίλα που φαίνεται να διαπνέει τον Δήμαρχο της Στυλίδας. Γι' αυτό μάλιστα είχε σχεδιάσει και ένα σκετσάκι στο οποίο θα έβαζε τον Γκλέτσο να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης μαζί του -γιατί όλο αυτό θα ήταν αστείο μιας και οι δύο προβάλλουν μια εικόνα φουλ αντρίκια και άρα δεν θα τους παρεξηγούσαν. Μάλιστα για αμέσως μετά ήταν προγραμματισμένη μια on air ζεϊμπεκιά για να επισφραγιστεί η αρρενωπότητα.
Όμως ο Απόστολος ξέφυγε λίγο από την συνηθισμένα και με στρέητ σιγουριά έκανε δηλώσεις που δημιούργησαν μερικά απανωτά εγκεφαλικά στον Κωστόπουλο, αφού τον ρώτησε όλο απορία "Μα καλά είμαι ο μόνος άντρας στην Ελλάδα που έχει πάει με άντρα;"

Το ψάρι λοιπόν πρέπει να ψήνεται και από τις δύο πλευρές όπως διδάσκει ο Απόστολος στον Πετράν, και η φάτσα του Πετράν σε όλη αυτή τη στιχομυθία είναι το πιο απολαυστικό πράγμα που μπορεί να δει κανείς σήμερα. Είναι η δεύτερη φορά μέσα στην βδομάδα που τηλεοπτικός παρουσιαστής καεί motherboard on air.
kostopoulos
Ο Κωστόπουλος αμήχανος με μια περούκα παριστάνοντας τη Μέρκελ (του είχε ξεμείνει από το προηγούμενο σκετσάκι ), παλεύει να αλλάξει το θέμα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι υπό άλλες συνθήκες θα έκανε κρα για να βγάλει το θέμα και να το καννιβαλίσει.

Όμως το σενάριο της συνέντευξης ήταν ήδη δεδομένο, οπότε συνέχισε το αστειάκι με το σύμφωνο συμβίωσης:

simfono

Ο Γκλέτσος και ο Κωστόπουλος υπογράφουν σύφμφωνο συμβίωσης για ανάγκες τηλεοπτικής καγκουροποζεριάς, οπότε ο Κωστόπουλος νιώθει την ανάγκη να τονίσει στον Γκλέτσο το εξής:
Θα με αφήσεις στην αρχή να κάνω τον άντρα έξι μήνες, μέχρι να συνηθίσω.
Δεν μιλάμε λοιπόν για ένα σύμφωνο ομόφυλου ζευγαριού, μιας και στο μυαλό του Κωστόπουλου είναι  ότι κάποιος κάνει τον άντρα και κάποιος τη γυναίκα. Όπως και να χει, το υπέγραψαν, το κοινό χειροκρότησε και ο Κωστόπουλος άρχισε να ξεπερνά τα εγκεφαλικά που του προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γκλέτσου.

Αποδομεί λοιπόν ο Γκλέτσος όλη την 90s ματσό κουλτούρα του Κωστόπουλου με τη δήλωσή του για ομοφυλικές σεξουαλικές εμπειρίες;


Όχι, αγαπητοί φίλοι. Μπορεί να θέλει θάρρος να δηλώσεις κάτι τέτοιο ενώ έχεις στηρίξει όλη σου την καριέρα σε ένα προφίλ που έχει ως trademark την αρρενωπότητα, αλλά ο Απόστολος ούτε αποδομεί όλη την ποζεροματσίλα, ούτε τον σεξισμό, μιας και ο Γκλέτσος είναι αυτός-ο-ακατάληπτος-τύπος που από τη μια κάνει τις παραπάνω δηλώσεις και την επόμενη ημέρα μπορεί να αρχίσει στις μπουνιές έναν φίκο απλά επειδή τον κοιτάει περίεργα η χλωρο-φίλη του. Φυσικά, νωρίτερα στην ίδια συνέντευξη ο Απόστολος ανέφερε ότι έχει χτυπήσει γυναίκα αμυνόμενος, ενώ τόνισε ότι έχει πολύ βαρύ χέρι και αν σου αστράψει κανένα ανάστροφο σκαμπίλι μπορεί να σε πετάξει απέναντι.
Εννοείται ότι η τρομερή ανάγκη για προστασία της εύθραυστης αρρενωπότητας του Κωστοπουλικού Άντρα δεν είναι κάτι που το είδαμε για πρώτη φορά χθές.

NITRO_ARREN
Πάντως τέτοιο ρεσιτάλ και διαγωνισμό Χλαπάτσας δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: