Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ημερίδα με θέμα την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών η οποία θα διοργανωθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας.



Ο Δήμος Ζηρού και το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π.) «Χάρισε Ζωή» συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών, αλλά και την εξάλειψη της άγνοιας, του φόβου και των όποιων προκαταλήψεων υπάρχουν, γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και θ' αρχίσει στις 11.00 το πρωί.
Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ως Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών), διοργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, ενημερώνει τον πληθυσμό και εγγράφει νέους εθελοντές καθώς η χώρα μας εμφανίζει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εθελοντών δοτών ανά πληθυσμό στον κόσμο.
Καλούμε όλες και όλους τους συνδημότες και κατοίκους του Δήμου μας αλλά και όμορων Δήμων, να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση και συνειδητά να στείλουν το δικό τους ηχηρό και έμπρακτο μήνυμα εθελοντικής προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Για το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών θα μιλήσει η κα Κατερίνα Κοκκινίδου, συνεργάτιδα του Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π “Χάρισε Ζωή”, ψυχολόγος -εγκληματολόγος.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: