Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Η Αδελφότητα Σκουληκαριτών Αθήνας, η Ομοσπονδία Ραδοβυζινών και ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει, για τον ήρωα Γ. Καραϊσκάκη, ο Δήμος Σαλαμίνας, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Σαλαμίνας, όπου και ο τάφος του








Ανακοίνωση της Αδελφότητας Σκουληκαριτών Αθήνας


Ο Δήμος Σαλαμίνας διοργανώνει τα ''Καραισκακεια 2018'' την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 09.00΄ πρωινή, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκεται και ο τάφος του ΗΡΩΑ.
Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας, η Αδελφότητα Σκουληκαριτών Αθήνας και η Ομοσπονδία Ραδοβυζινών, ειναι επίτιμοι προσκεκλημμένοι και προσκαλούν όλους τους Ηπειρώτες της Αττικής, όλους τους Αρτινούς και ειδικά τους προερχόμενους από το Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη και τη Σκουληκαριά να παραστούν για να τιμήσουν τη μνήμη του Ηπειρώτη αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821.
Η Αδελφότητα Σκουληκαριτών Αθήνας, θεωρεί ιδιαίτερη τιμή την παρουσία όλων των Ηπειρωτών, διότι η Σαλαμίνα, όπως και το Κερατσίνι, αναγνωρίζουν ως ΜΟΝΗ πατρίδα και γενέτειρα του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ την ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΙΑ!! Οφείλουμε να αναβαθμίσουμε την παρουσία μας φέτος. Το οφείλουμε σε αυτούς που στηρίζουν την ιστορική αλήθεια για τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη και τον τόπο καταγωγής του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: