Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ηπειρώτικη Λαογραφία. Ζάππειο Μέγαρο. Δημοπράτηση επιλεγμένων αντικειμένων, τη Κυριακή το βράδυ, ώρα 21.00'.


Αγαπητοί συμπατριώτες ανά τον κόσμο Ηπειρώτες Φίλοι της Ηπείρου.
Στο πλαίσιο της μοναδικής θεματικής εκδήλωσης έκθεσης 28&29 Απριλίου '18 της ΠΣΕ για την Ηπειρωτική Λαογραφία στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο θα λάβει χώρα για πρώτη φορά !!!! μια συμβολική δημοπρασία επιλεγμένων αντικειμένων Ηπειρωτικής Λαογραφίας.
Η πράξη της δημοπράτησης σε περίπου 10 επιλεγμένα Λαογραφικά αντικείμενα με εκτιμούμενες τιμές εκκίνησης από ειδικούς και συλλέκτες και σημερινούς δημιουργούς  σκοπό έχει την ανάδειξη της διατηρημένης παραδοσιακής τεχνοτροπίας, την σημασία της συλλεκτικής προσπάθειας και την διάδοση του πλούτου της Ηπειρωτικής Λαογραφίας.
Παράλληλα τα οποία έσοδα από τα δημοπρατούμενα εκθέματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την συνέχιση των δράσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για όλους τους Ηπειρώτες για όλη την Ήπειρο.
Η δημοπράτηση αντικειμένων Ηπειρωτικής Λαογραφίας στην συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ένα κάλεσμα ενίσχυσης και συμπατριωτισμού, αλλά και απόδοσης υψηλής εκτίμησης στην συλλεκτική προσπάθεια στην Ηπειρωτική Λαογραφία,.
Επίσης σημειώνουμε με αυτή την προσπάθεια  την διατήρηση την δυναμική σημερινή συνέχεια των μοναδικών δημιουργημάτων των Ηπειρωτών.
Καλούμε για πρώτη φορά σε αυτή την συμβολική πράξη όλη την Ηπειρωτική αποδημία διάσπαρτη σε όλο τον κόσμο τους φίλους της Ηπείρου να δείξουν το έμπρακτο ενδιαφέρον για την πιθανή απόκτηση με χρηματική προσφορά ενός εμβληματικού αντικειμένου από την δημοπρασία της 29ης Απριλίου  με την υπογραφή της Πανηπειρωτικής  Συνομοσπονδίας Ελλάδος για την αυθεντικότητα της Ηπειρωτικής παράδοσης της Ηπειρωτικής συνέχειας και την διατήρηση της μοναδικής Λαογραφίας της Ηπείρου.

Παρακάτω επισυνάπτεται δίπτυχο με Φώτο των αντικειμένων και σύντομη περιγραφή.
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις περίπου 21:00 στον χώρο του Ζαππείου από έγκυρο εγγεγραμμένο στο Ελληνικό  μητρώο Παλαιολόγων Ηπειρώτη Δημοπράτη.
Οι προσφορές "βήμα" είναι  αυξητικές ανά χρηματικό πόσο προσδιοριζόμενο από τον Κήρυκα της δημοπρασίας  χρηματικό μέγεθος ( ελάχιστο βήμα 150 Ευρώ),

Με εκτίμηση για την μεγάλη Ηπειρώτικη αποδημία.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Δόσης              Κώστας Γαβριήλ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κατάθεση προσφορών
Έφορος Δημ. Σχέσεων Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος  6980670633
Αντιπρόεδρος Κωνής Κώστας   6944180264
Δημοπράτης   κ. Βέργος 2103614897 email info@vergosauctions.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: