Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Πρέβεζα.Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΑΣΥΠ ο Γιώργος Νίτσας -"Ο κ. Παππάς λειτουργεί ως σύμβουλος του κ Μπαΐλη"  Την ανεξαρτητοποίησή του από την ΑΣΥΠ γνωστοποίησε με επιστολή του στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Νίτσας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον επικεφαλής της παράταξης της ΑΣΥΠ κ. Παππά.
  Ο κ. Νίτσας στην επιστολή του υπογραμμίζει πως η δημοτική παράταξη ΑΣΥΠ έχει απωλέσει εδώ και καιρό το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης και επισημαίνει πως πλέον ο κ. Παππάς λειτουργεί ως σύμβουλος του κ. Μπαΐλη.
  Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Νίτσας αναφέρει:
  «Κύριε Πρόεδρε,
  Με την επιστολή αυτή σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από τη Δημοκρατική Παράταξη ΑΣΥΠ και συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Η Δημοτική Παράταξη «ΑΣΥΠ» δια του επικεφαλής της κ Παππά έχει απωλέσει από καιρό τον ρόλο που οι πολίτες της Πρέβεζας μας έδωσαν, αυτόν της μείζονος αντιπολίτευσης.
  Η ΑΣΥΠ βρίσκεται πολύ μακριά από τον προεκλογικό και προγραμματικό της λόγο. Τα δυόμιση χρόνια προσπάθησα να αλλάξω νοοτροπίες και πρακτικές αλλά δυστυχώς όλα έπεφταν στο κενό.
  Σε πάρα πολλά θέματα χρειάστηκε να διαφοροποιηθώ, να αναλάβω μόνος μου πρωτοβουλίες, να ψηφίσω διαφορετικά.
  Δυστυχώς ο κ Παππάς μπέρδεψε τον ρόλο του. Έδωσα χρόνο στην παράταξη, μη θέλοντας να προδικάσω τα πράγματα πιστεύοντας στην αυτονομία της παράταξης, στις αρχές και το πρόγραμμά της, καθώς και στη δημοκρατική της λειτουργία, όμως η αντιπαράθεση εντός της «ΑΣΥΠ» αποδείχτηκε ότι δεν έχει κανένα νόημα.
  Ο κ. Παππάς λειτουργεί ως σύμβουλος του κ Μπαΐλη. Τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι που συμμετείχαμε στην παράταξη ΑΣΥΠ λόγω της προεκλογικής μας συνεργασίας ως δημοτική κίνηση ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ όπως και αρκετοί που συμπορευτήκαμε σε αυτόν το κοινό αγώνα έχουμε μια άλλη πρόταση για την Πρέβεζας, μια Πρέβεζα που θα λειτουργεί ως πόλη-κράτος, μέσα από διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ανοιχτοί σε συνεργασίες, με όλες τις δυνάμεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά και έξω από αυτό για μια Πρέβεζα της ανάπτυξης, που πρώτα θα είναι οι πολίτες της.»


   Ο κ. Παππάς πάντως από την πλευρά του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, όπου ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του κ. Νίτσα, ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για τη μέχρι τώρα συνεργασία και πρόσθεσε πως αν κάποια στιγμή αλλάξει γνώμη, το καταστατικό και ο νόμος επιτρέπει την επιστροφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: