Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με το Μουσικό Σχολείο Άρτας - Φωτογραφίες














Δελτίο τύπου

Μία παράσταση ζεστή, γεμάτη συναίσθημα, λόγο και μουσική παρουσίασαν τη Δευτέρα το βράδυ μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και το Μουσικό Σχολείο Άρτας στο πνευματικό κέντρο της Ι. Μ. Άρτας «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος».
Ο βυζαντινός χορός του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας απέδωσε με σοβαρότητα βυζαντινούς ύμνους, η θεατρική ομάδα του σχολείου συγκίνησε το κοινό με το «Παραμυθογεφύρι της Άρτας» και σύνολο παραδοσιακής μουσικής του σχολείου επιτέλεσε με ακρίβεια τραγούδια από τα Δωδεκάνησα και την περιοχή της Αργολίδας.
Αντίστοιχο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας επιτέλεσε οργανικούς σκοπούς της Ηπείρου, τραγούδια από τον Πόντο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και η παράσταση ολοκληρώθηκε με σύμπραξη των μουσικών συνόλων των δύο σχολείων.
Μία κοινή πρόβα ήταν αρκετή για την εξαίρετη παρουσίαση από τους μαθητές των 2 σχολείων, που συνεργάστηκαν άψογα στη σκηνή.
Την παράσταση τίμησε με την παρουσία του ο μητροπολίτης Άρτης κ. κ. Καλλίνικος, ο μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. κ. Ιγνάντιος, ο διευθυντής Δ .Ε. κ. Ιωάννης Γεωργογιάννης, ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Ζαχαρέλος, η αντιδήμαρχος κα Άννα-Μαρία Κουτρούμπα, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Χρήστος Παπάζογλου, εκπαιδευτικοί, μαθητές και πολλοί συντοπίτες μας. Τους ευχαριστούμε όλους.

Ευχαριστούμε θερμά την Ι. Μ. Α. για τη φιλοξενία στο πνευματικό κέντρο.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, στη διευθύντρια του σχολείου κα. Ελισάβετ Χατζηνικολάου, στους εκπαιδευτικούς συνοδούς και υπεύθυνους συνόλων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του μουσικού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Άρτας κ. Άγγελο Σταθόπουλο και κ. Παναγιώτη Γιαννούτσο, στους μαθητές των δύο σχολείων για την εξαίρετη παρουσία τους, την ακρίβεια στην επιτέλεση, τη σοβαρότητα και τη σεμνότητα στη σκηνική τους παρουσία και δεσμευόμαστε για την εδραίωση της συνεργασίας των δύο σχολείων.

Η Διευθύντρια
Ανθούλα Ζιώρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: