Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Δήμος Ζηρού.Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 10.30 το πρωί το ραντεβού για τη δράση Let’s do it GREECE


Με επιτυχία ξεκίνησαν οι δράσεις στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας Let' s Do it GREECE, στην οποία ο Δήμος Ζηρού συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ήδη Σχολεία και σύλλογοι στη Φιλιππιάδα και το Θεσπρωτικό έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες δράσεις που αφορούν κυρίως καθαρισμούς χώρους αλλά και βαψίματα χώρων. Οι δράσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 2 Απριλίου. Για τη Φιλιππιάδα η συνάντηση έχει οριστεί στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο, όπου και θα δοθούν στους συμμετέχοντες εθελοντές σακούλες, γάντια κλπ. Για τις δράσεις στο Θεσπρωτικό και τις Τοπικές Κοινότητες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους προέδρους και εκπροσώπους, είτε τον κατά τόπο αντιδήμαρχο είτε με τον κ. Κατραχούρα, αντιδήμαρχο συντονιστή της δράσης στο τηλ. 6955173634.


Επειδή όλοι θέλουμε το φυσικό περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους καθαρούς συμμετέχουμε ενεργά στην πανελλήνια καμπάνια καθαρισμού Let' s Do it GREECE.
Προσκαλούμε όλους τους συνδημότες και κατοίκους του Δήμου μας, ακόμη κι αν δεν δραστηριοποιούνται σε κάποια ομάδα εθελοντών, σύλλογο ή άλλο φορέα, να ενώσουν την Κυριακή 2 Απριλίου, τις δυνάμεις τους για περίπου δύο ώρες και να δράσουμε από κοινού!

Γινόμαστε η αλλαγή που περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: