Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Αντίθετη η νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στην εγκατάσταση Σύριων προσφύγων σε ξενοδοχείο της παραλίας Καναλίου


Την αντίθεσή της στην εγκατάσταση Σύριων προσφύγων σε ξενοδοχειακή μονάδα της παραλίας Καναλίου, εκφράζει με ανακοίνωσή της η νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας, χαρακτηρίζοντας την είδηση ως «κεραυνό εν αιθρία».
Η ανακοίνωση, που υπογράφει το υπηρεσιακό ΔΣ της Ένωσης, αναφέρει:
Κεραυνός εν αιθρία
Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε ότι θα εγκατασταθούν Σύριοι πρόσφυγες σε ξενοδοχειακή μονάδα της Παραλίας Καναλίου. Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας δεν είναι σύμφωνη για την κίνηση αυτή εν' όψει τουριστικής περιόδου αλλά θα πρότεινε να μεταφερθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες της ενδοχώρας για να μην επηρεαστεί η ομαλή εξέλιξή της.
Δεδομένου ότι τα μηνύματα είναι πολύ θετικά για την φετινή τουριστική περίοδο και στοχεύοντας στον ποιοτικό Τουρισμό οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις επιλογές και συμφωνίες της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας διότι μπορεί να έρθουν αποτελέσματα αρνητικά τόσο για τα καταλύματα όσο και για την περιοχή μας.
Η Ένωση θα είναι παρατηρητής για να ελέγχει την ομαλή διεξαγωγή παραμονής των προσφύγων όπως επίσης θα πρέπει και οι αρχές του τόπου να διασφαλίσουν την ισορροπία στην τοπική κοινωνία του Καναλίου τόσο για θέματα ασφαλείας όσο και για θέματα υγιεινής.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον μισθωτή της ξενοδοχειακής μονάδας που θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες , μας διαβεβαίωσε ότι το συμβόλαιο έχει ισχύ ενός έως δυο μήνες.



http://www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: