Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Παράρτημα της Λέσχης των Αρχιμαγείρων και στην Ήπειρο, με επικεφαλής τον Πρεβεζάνο Τάσο Τόλη.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ
ΗΠΕΙΡΟ

Αξιότιμοι κύριοι,

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος ( Chef`s Club of Greece ) είναι μία επαγγελματική λέσχη με περίπου 700 μέλη αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες (executive chefs & pastry chefs) που βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και αριθμεί πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας από την ίδρυσή της.

Για να ανταπεξέλθουμε πιο ενεργά στις γαστρονομικές απαιτήσεις των καιρών μας, να προωθήσουμε την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα, να περιφρουρήσουμε τον θεσμό του αρχιμάγειρα και αρχιζαχαροπλάστη και προκειμένου να υλοποιήσουμε το αρχικό μας όνειρο για την παγίωση της Ελληνικής γαστρονομίας σε πανελλήνιο, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, αποφασίσαμε στο να ορίσουμε εκπρόσωπους μας στην περιφέρεια.

Σκοπός μας είναι να βρεθούμε πιο κοντά σε όλους τους γαστρονομικούς φορείς και γαστρονομικού ενδιαφέροντος δρώμενα, να συμβάλουμε στην προώθηση των τοπικών σας προϊόντων, αλλά και να σταθούμε δίπλα σας σε όλες τις δράσεις σας.

Ως εκ τούτου ορίζουμε το μέλος μας κύριο Τόλη Αναστάσιο, ως εκπρόσωπο της Λέσχης Αρχιμαγείρων στους νομούς Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης.

Ο κύριος Τόλης βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και μπορεί να αναλάβει κάθε είδος εκδήλωσης ή συνεργασίας που προάγει τον τοπικό γαστρονομικό πολιτισμό και τα τοπικά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία:

ΤΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Κινητό: 6932208082

Ή με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος:
facebook: ChefClub Greece B
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, Ελλάδα, ΤΚ 17237
Τηλέφωνο/fax: +30 210 8251 401

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Μιλτιάδης Καρούμπας             Κων/νος Βασιλείου

Βιογραφικό σημείωμα του κ. Αναστάσιου Τόλη



Υ.Γ. Αύριο το πρωΐ θα δημοσιεύσουμε μια συνταγή προσφορά του κ. Τόλη στους αναγνώστες του ROMIANEWS. 
Κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύουμε και από μία συνταγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: