Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μιλένα Αποστολάκη χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται άραγε την Μιλένα;


Στα μονοπάτια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και η Μιλένα Αποστολάκη, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, η οποία μετά από πολύ καιρό έκανε και πάλι την επανεμφάνισή της μέσα από την εκδήλωση του Αλέξη Μητρόπουλου για την παρουσίαση του βιβλίου του. 

Η Μιλένα Αποστολάκη όχι μόνο έδωσε παραβρέθηκε στην εκδήλωση, αλλά ανανεωμένη και ευδιάθετη, κάθισε και στα πρώτα καθίσματα, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση.

Είναι περιττό να προσθέσουμε ότι στην ίδια εκδήλωση ήταν και η κ. Θεοδώρα Τζάκρη. Δεν υπάρχει εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που να μην παραβρεθεί. Επιμένει, αλλά αργεί ακόμη ο πολιτικός της αρραβώνας.


Σχολιασμός: Μύρισε εξουσία η Μιλένα και πήγε αμέσως να μπει στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιου είδους επιλογές (εφόσον βέβαια γίνουν), μπορεί να αντιμετωπιστεί ως κάτι περισσότερο από ένα όχημα εξουσίας που μόνο στόχο έχει την παλινόρθωση συστημάτων εξουσίας που έμειναν απέξω τα τελευταία 5 χρόνια. Πάντως επειδή πολλά ακούγονται ότι υποστηρικτές του Παπανδρέου έχουν ενσωματωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, την Μιλένα δεν την λες και ακριβώς "Παπανδρεϊκιά". Όλοι θυμόμαστε να είναι στο πλευρό του Βενιζέλου από το 2007 και επίσης όλοι θυμόμαστε να μετέχει σε υπόγειες διεργασίες της ομάδας Βενιζέλου για την αποσταθεροποίηση και εντέλει πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Και για να μην ξεχνάμε ότι η Μιλένα ήταν στρατιώτης του Βαγγέλη, ας θυμηθούμε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τις εκλογές του 2012, όπου η Μιλένα μιλά υπό το άγρυπνο βλέμμα του πολιτικού της μέντορα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: