Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Άγγλος τουρίστας ευχαριστεί τους γιατρούς του νοσοκομείου Πρέβεζας. Να απελαθεί άμεσα από τον Βορίδη! Διαβάστε την επιστολή του.



Υπάρχει και αυτό το ΓΝ Πρέβεζας! Λίγες ώρες μετά την οριακή κατάσταση, στην οποία περιήλθε για κάποιες ώρες η χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου της πόλης, μία επιστολή ήρθε να αναδείξει τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλει σύσσωμο το προσωπικό του ΓΝ Πρέβεζας, για να φροντίσει τους ασθενείς και πως το Νοσοκομείο μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας.


Άγγλος τουρίστας ευχαρίστησε με επιστολή του γιατρό του ΓΝ Πρέβεζας, για την άρτια θεραπεία που του παρείχε και τη σιγουριά που ενέπνευσε σε αυτόν και τη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε στην Πρέβεζα.


«Ήμουν σε άριστα χέρια...», δηλώνει μαζί με την ευγνωμοσύνη του ο Άγγλος τουρίστας.
Τα πράγματα είναι απλά. Καλά στελεχωμένο Νοσοκομείο φέρνει τουρισμό στην πόλη, υποβαθμισμένο Νοσοκομείο είναι ανασταλτικός παράγοντας.
Καλά στελεχωμένο Νοσοκομείο, βοηθά στην ανάπτυξη της πόλης, κρατώντας τους πολίτες του τόπου μας στην Πρέβεζα, υποβαθμισμένο Νοσοκομείο είναι «χτύπημα» στην τοπική οικονομία!
Όλα τα υπόλοιπα είναι... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Εκτός κι αν το Υπουργείο έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: