Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Γελάει ο κόσμος με τις ανακοινώσεις του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ, για τις αξιολογήσεις, που προσβάλουν την ιστορία του Κινήματος...

2014-07-22_11.37.36.png

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ως εξής: Αξίζει να θυμηθούμε όμως ότι το ΕΕΤΗΔΕ δεν το κατάργησε η νέα κυβέρνηση μετά τις εκλογές του 2012,...

ενώ μάλιστα αρκετοί βουλευτές της ΝΔ προσφάτως, όταν αποφασίστηκε ο νέος φόρος ακίνητης περιουσίας (ΕΝΦΙΑ) ζητούσαν την επαναφορά του ΕΕΤΗΔΕ, χαρακτηρίζοντας το ως δίκαιο φόρο!
Να θυμηθούμε επίσης πως το ΕΕΤΗΔΕ δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά τον Νοέμβριο του 2012 όταν επιβεβαίωσε αυτά που συμφωνήθηκαν τον Οκτώβριο του 2011 έως Φεβρουάριο του 2012 (δανειακή σύμβαση), άλλα τέθηκαν υπό αμφισβήτηση λόγω των εκλογών που ήθελε η ΝΔ πιστεύοντας πως θα πάρει αυτοδυναμία και παρότι εμείς τότε προτείναμε επιμόνως άλλο δρόμο και άλλες επιλογές, υπαρκτές.

Για όλους αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, καλά θα κάνει ο όψιμος διαπραγματευτής κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, να μην κουνάει το δάχτυλο στο ΠΑΣΟΚ και να μάθει ότι ο καλός πολιτικός δεν είναι ο πολιτικός που οδηγεί με τις επιλογές του σε αδιέξοδα και υπονομεύει το αναγκαίο μέτρο της αξιολόγησης, αλλά αυτός που αναγνωρίζει τα λάθη του και τα αναθεωρεί προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.


Σχολιασμός: Είναι μήνες πια, που, οι ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ υπολείπονται σε ποιότητα, περιεχόμενο και σοβαρότητα αυτές του παρελθόντος και σίγουρα προσβάλουν την ιστορία του. Όμως, το σημερινό σημείωμα του τομέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ αγγίζει τα όρια του γελοίου καθώς μπορεί να διαψευσθεί ως προς το περιεχόμενό του και από τον τελευταίο πλανώδιο πολιτικό, με απλή παράθεση των γεγονότων. Το ΕΕΤΗΔΕ αποφασίστηκε στη ΔΕΘ του 2011 στις αρχές Σεπτέμβρη και η Σύνοδος κορυφής για το νέο δάνειο ήταν 1,5 μήνα μετά, τέλη Οκτωβρίου! Ο δε Βενιζέλος είχε συγκρουστεί με την τρόικα ένα μήνα νωρίτερα! 

- Ειλικρινά, παιδιά, μαζέψτε το, γελάει ο κόσμος. Όσο και να προσπαθείτε να παραποιήσετε την αλήθεια, είναι γνωστό τοις πάσι ότι το ΕΕΤΗΔΕ το φορτωθήκαμε εξαιτίας των καμωμάτων του Βενιζέλου και της σύγκρουσής του με την τρόικα.

Υ.Γ.: Το δε κείμενο, πέραν των λαθών στην παράθεση των γεγονότων, έχει λάθη στη σύνταξη, τον τονισμό, τα σημεία στίξης κτλ. -αντάξιο του μονοψήφιου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: