Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Σχολές οδηγών της Πρέβεζας μεσολαβούν για να παίρνουν πλαστά διπλώματα οδήγησης Πρεβεζάνοι από σχολές των Αθηνών. Συνεργούν σε πλαστογραφία, καθώς και σε σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

diplwma_odigisis_alexandroupoli_akros-empisteutikon.gr_



Δάσκαλοι οδήγησης από την Πρέβεζα μεσολαβούν σε σχολές  οδηγών της Αθήνας που έχουν στήσει κύκλωμα έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης.
Όσοι αδυνατούν να περάσουν τα σήματα στην Πρέβεζα και που φοβούνται ότι θα κοπούν από τους εξεταστές στο γραφείο συγκοινωνιών, αφού δεν ξέρουν να οδηγούν, καταφεύγουν σε δασκάλους οδήγησης της Πρέβεζας που μεσολαβούν σε γραφεία της Αθήνας για να εξασφαλίσουν πλαστό δίπλωμα.
Κανένας από αυτούς δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα του αδικήματος στο οποίο γίνονται συνεργοί, αφού μαζί με τους Αθηναίους συνεργάτες τους πέρα από το αδίκημα της πλαστογραφίας διαπράττουν το πολύ σοβαρό αδίκημα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, που είναι κακούργημα.
Το κύκλωμα λειτουργεί πολύ απλά εκμεταλλευόμενο τις τρύπες του συστήματος που ευνοεί την παρανομία. Πέρα από τους ιδιώτες συμμετέχουν στην κομπίνα αυτή και δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα με το χτύπημα ενός κουμπιού να εμφανίζουν έναν υποψήφιο οδηγό ότι έχει περάσει τα σήματα, ενώ στην πραγματικότητα ουδέποτε έχει δώσει εξετάσεις. Η ίδια χύμα διαδικασία ακολουθείται και στην εξέταση της οδήγησης όπου μπορεί να εμφανίζεται ο κανένας ή ο καθένας και να δηλώνεται με το όνομα του υποψήφιου οδηγού.
Οι υποψήφιοι οδηγοί από την Πρέβεζα για παράδειγμα το μόνο που έχουν κάνει είναι να έχουν πάρει κάποια μαθήματα οδήγησης από τον ¨δάσκαλο» στον οποίο δίνουν τα χρήματα  που κυμαίνονται από 1.000 έως 2.000 ευρώ, σε κάποιες περιπτώσεις πήραν μόνο 700, υπογράφουν μία ψευδή δήλωση ότι είναι κάτοικοι Αθηνών και στη συνέχεια παίρνουν το δίπλωμά τους από τον δάσκαλο που το έχει λάβει ταχυδρομικά.


Έτσι οι άσχετοι οδηγοί βγαίνουν στους δρόμους για να θερίσουν κόσμο.

Τη βρώμικη δουλειά τη βγάζουν τα γραφεία των σχολών οδηγών της Αθήνας, τα οποία ήδη βρίσκονται στο στόχαστρο της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες μας κάποιοι δάσκαλοι οδήγησης της Πρέβεζας έκαναν και κάνουν χρυσές δουλειές . Σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί η παράνομη δράση τους και θα υποστούν τις συνέπειες τόσο αυτοί όσο και όσοι έχουν πάρει παράνομα διπλώματα.
Ο κοριός της ΕΥΠ για μία ακόμη φορά έχει κάνει καλά τη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: