Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Όταν η κοινωνική προσφορά συναντάει την Τέχνη και την δημιουργία τότε όλα είναι γιορτή!! Ενθουσίασε η μεγάλη «γιορτή» των ΕΛΤΑ και του Νίκου Αλιάγα, μπροστά από το Ταχυδρομείο της Πλατεία Κοτζιά, την Τρίτη το βράδυ 22 Ιουλίου 2014, για την αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ






Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία(ΕΛΤΑ), στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του International Foundation for Greece για την αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και έτσι το απόγευμα της Τρίτης 22 Ιουλίου 2014, διοργανώθηκε στο Ταχυδρομείο της Πλατείας Κοτζιά,  ένα καλοκαιρινό event με πολλές εκπλήξεις.

Σε ένα πάρτυ με μουσική, μπαλόνια και «Χρώματα της Ελλάδας», ο Νίκος Αλιάγας, σε συνεργασία  με τον ΕΛΤΑ και με την ιδρύτρια και πρόεδρος του IFG Ασπασία Λεβέντη, υποδέχτηκε επώνυμους και ανώνυμους φίλους του, αλλά και πελάτες των ΕΛΤΑ και όλους όσους θέλησαν να συμβάλουν στον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό, ενώ διάλεξε μαζί τους καρτ-ποστάλ από την συλλογή των φωτογραφιών του, που διατίθενται αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα, τις οποίες και υπέγραψε με χαρά όλες.


Ακόμα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει αγαπημένες του επιτυχίες, με τη συνοδία πιάνου, εντυπωσιάζοντας με την ιδιαίτερη φωνή του.




 Στην εκδήλωση αυτή, συνοδεία πιάνου τραγούδησαν και αρκετοί παρόντες καλλιτέχνες, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης. Διήρκησε μάλιστα αρετές ώρες και ολοκληρώθηκε περασμένα μεσάνυχτα, κατευνθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους, που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για αυτό το event.



Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη συλλογή των κοσμημάτων που σχεδίασε η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σοφία Κοκοσαλάκη με έμπνευση τον Ερμή των Ελληνικών Ταχυδρομείων και διατίθεται και αυτή αποκλειστικά από επιλεγμένα καταστήματα ΕΛΤΑ.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Νίκος Αποστολόπουλος, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Χριστίνα Αλούπη, ο Δούκας Χατζηδούκας, η Ισαβέλλα Βλασιάδου o Kώστας Αρζόγλου, η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο Κώστας Κρομμύδας και πολλοί άλλοι της μουσικής, του χορού και των τεχνών.


Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ και ο Διευθύνων Σύμβουλος Κωστής Μελαχροινός, επέδωσαν στον Νίκο Αλιάγα και την πρόεδρο του IFG Ασπασία Λεβέντη, τιμητικές πλακέτες για την προσπάθεια  και προσφορά τους, για συγκέντρωση χρημάτων, για αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.


























































Δεν υπάρχουν σχόλια: