Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στο Ταχυδρομείο της Πλατείας Κοτζιά, στην Ομόνοια, αντί του Ταχυδρομείου της Πλατείας Συντάγματος, θα διοργανωθεί σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, ώρα 19.00΄, το καλοκαιρινό event με τον Νίκο Αλιάγα και τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη.

                                  




Mε επείγουσα ανακοίνωση η Διοίκηση των ΕΛΤΑ, ορίζει νέο χώρο-Ταχυδρομείο για το event με τον Νίκο Αλιάγα.

Έτσι σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 στις 19:00', τα Ελληνικά Ταχυδρομεία(ΕΛΤΑ) μας προσκαλούν  στο Ταχυδρομείο της Πλατείας Κοτζιά σε ένα καλοκαιρινό event με πολλές εκπλήξεις, μουσική και «Χρώματα της Ελλάδας».

Ο Νίκος Αλιάγας, Honorary Patron του International Foundation for Greece, μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωστή Μελαχροινό, θα υποδεχτούν επώνυμους φίλους για να διαλέξουν μαζί καρτ-ποστάλ από την συλλογή των φωτογραφιών του Νίκου Αλιάγα «Χρώματα της Ελλάδας», που διατίθενται αποκλειστικά από το δίκτυο των καταστημάτων μας.

Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι από κοντά τη συλλογή των μοναδικών κοσμημάτων που σχεδίασε εμπνευσμένη από τον Ερμή των Ελληνικών Ταχυδρομείων η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σοφία Κοκοσαλάκη και διατίθεται και αυτή αποκλειστικά από επιλεγμένα καταστήματα ΕΛΤΑ.               

Δεν υπάρχουν σχόλια: