Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η Πρέβεζα ταξίδεψε με τα "Μουσικά Μαϊστράλια", το βράδυ του Σαββάτου 19 Iουλίου 2014, στην πλατεία Δικαστηρίων, στην παραλία, που διοργάνωσε με επιτυχία η Χορωδία Πρέβεζας «Ηχοχρώματα».


Ένα ταξίδι στο χρόνο με μοναδικό όχημα τη μουσική και τις υπέροχες φωνές τριών χορωδιών είχαν την ευκαιρία να κάνουν, όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία της Πρέβεζας για να παρακολουθήσουν τα όγδοα Μουσικά Μαϊστράλια, που διοργάνωσε με επιτυχία η Χορωδία Πρέβεζας «Ηχοχρώματα».



Ο πρόεδρος της Χορωδίας κ. Τσόκας καλωσόρισε τη Χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας και τη Χορωδία Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Νέας Χαραυγής Κοζάνης που βρέθηκαν στην Πρέβεζα για αυτή την ξεχωριστή βραδιά, καθώς και τον κόσμο που αψήφησε τις χοντρές ψιχάλες που έπεφταν στην αρχή της εκδήλωσης και παρέμεινε στις θέσεις του.



Με τραγούδια του Βαμβακάρη, του Σπανού, του Πλέσσα, του Ξαρχάκου, του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια και καντάδες οι τρεις χορωδίες προσέφεραν ένα μοναδικό ταξίδι κερδίζοντας το πολύ ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Aπολαύστε το video.


Δεν υπάρχουν σχόλια: