Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η Πάργα στη Διεθνή Έκθεση της Κωνσταντινούπολης EMITT 2013.

Η Πάργα στη Διεθνή Έκθεση της Κωνσταντινούπολης EMITT 2013

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας, συνεργασίας και των συστηματικών προσπαθειών για την προβολή και τουριστική ανάπτυξη του τόπου, η Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας, σε κοινή προσπάθεια με το Σύλλογο Εστίασης Πάργας, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάργας, την Ομοσπονδία Ενοικιαζoμένων Δωματίων Π.Ε. Πρέβεζας και με τη στήριξη τηςΔημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δ. Πάργας ,θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITT 2013 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από 24 έως 27 Ιανουαρίου 2013.

Στην απόφαση για συμμετοχή στην συγκεκριμμένη Έκθεση, συνέβαλε η έντονη ανταπόκριση των επιχειρήσεων και το ήδη διαπιστωμένο ενδιαφέρον από τουριστικούς πράκτορες αλλά και πολίτες της Τουρκίας για διακοπές στην Πάργα.

Σκοπός της συμμετοχής, η προβολή και ανάδειξη όλων των στοιχείων του τόπου μας ιστορικών,πολιτιστικών,φυσικού περιβάλλοντος,υποδομών,τοπικών προΪόντων ώστε να καθιερωθεί ένας ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός καλοκαιρινών διακοπών, στην τουριστική αγορά της Τουρκίας. Άλλωστε σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης συντακτών και αρθρογράφων της Τουρκίας ( TUYED ), η Ελλάδα είναι πρώτη στις καλοκαιρινές επιλογές διακοπών των Τούρκων.
Επιπλέον στη PHILOXENIA ο σύμβουλος για τον πολιτισμό και τον Τουρισμό Cemal Tekkanat ανήγγειλε τη δημιουργία γραφείου του Οργανισμού Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας στην Αθήνα.
Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετάσχουν ή επιθυμούν να αποστείλουν έντυπο υλικό αλλά και να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία της Πάργας στην Έκθεση EMITT 2013, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα :694894188 &6945468131.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: