Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι η Πρέβεζα. Ντοκιμαντέρ για την Πρέβεζα από την Π.Ε. Πρέβεζας.

Ντοκιμαντέρ για την Πρέβεζα από την Π.Ε. Πρέβεζας

Στη δημιουργία ενός dvd με οπτικοακουστικό υλικό για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, επιδιώκοντας να αποκτήσει ένα ακόμη όπλο προκειμένου η περιοχή μας να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Το διαφημιστικό dvd περιλαμβάνει ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 40-45 λεπτών, όπου παρουσιάζονται τα κυριότερα αξιοθέατα της περιοχής αλλά και η ιστορία της, ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 8-9 λεπτών, ένα διαφημιστικό spot διάρκειας 2-3 λεπτών και ένα διαφημιστικό spot διάρκειας 30 δευτερολέπτων ενώ το κόστος της παραγωγής ανήλθε περίπου στα 4000 ευρώ.

Για τρεις περίπου μήνες ο κ. Αντώνης Βαραμπούτης με την κάμερά του τράβηξε πλάνα σε κάθε γωνιά του Νομού Πρέβεζας και με την πολύτιμη συμβολή του υπεύθυνου επικοινωνίας της Π.Ε. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνου Ακρίβου ολοκλήρωσαν το ντοκιμαντέρ, το οποίο σύντομα θα προβληθεί στο ευρύ κοινό ενώ αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προβληθεί σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.

Εξασφαλίσαμε ένα δείγμα από το dvd και σας το παρουσιάζει.


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: