Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Βραβεύθηκαν από την Ολυμπιακή Επιτροπή οι Ηπειρώτες Κωπηλάτες.



Βραβεύθηκαν από την Ολυμπιακή Επιτροπή οι Ηπειρώτες Κωπηλάτες.Μαζί με τους αθλητές βραβεύθηκαν και οι προπονητές τους, οι χορηγοί και οι υποστηρικτές τους, καθώς επίσης και όσοι βοήθησαν εθελοντικά στις εκδηλώσεις Αφής της Φλόγας.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάββας Εμινίδης, η πρώην Υπουργός Φάνη Πετραλιά, το μέλος της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ καθώς και πολλές προσωπικότητες από τον αθλητικό, πολιτικό και κοινωνικό χώρο. 


Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν:
. Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών και οι προπονητές της Γιώργος Μορφέσης και Θανάσης Κεχαγιάς
. Ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης και ο προπονητής του Νίκος Γέμελος
. Οι αθλήτριες της κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου - Χριστίνα Γιαζιτζίδου και ο προπονητής τους Giovanni Postiglione με το συνεργάτη του Απόστολο Παλαιοπάνο
. Ο πρωταθλητής του τζούντο Ηλίας Ηλιάδης και ο προπονητής του Νίκος Ηλιάδης
. Ο γυμναστής Βασίλης Τσολακίδης και ο προπονητής Αλέξανδρος Ιωακειμίδης
. Οι κωπηλάτες Γιώργος Τζιάλλας, Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιάννης Χρήστου και ο συνεργάτης του Giovanni Postiglione, Αθανάσιος Αθανασιάδης
. Η κολυμβήτρια Μαριάννα Λυμπερτά και ο προπονητής της Μιλτιάδης Κανελλόπουλος
. Οι αθλήτριες στίβου Φλωρεντία Καλογεράκη με την προπονήτρια της Κλαίρη Σηφάκη και Γεωργία Στεφανίδη με τον προπονητή της Βασίλειο Μεγαλοοικονόμου για τα μετάλλια τους στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας "Τραπεζούντα 2011". 


www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: