Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινά η καταγραφή των άπορων οικογενειών από την Υπηρεσία της Πρόνοιαςτης Πρέβεζας.



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος της Πρέβεζας σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες της πόλης.


Την όλη διαδικασία θα υλοποιήσει η υπηρεσία της Πρόνοιας η οποία από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει την καταγραφή των δικαιούχων για τις παροχές του κοινωνικού παντοπωλείου και του συσσιτίου που το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσουν στον Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτησή τους στην Πρόνοια (στα γραφεία της Λαικής Αγοράς) αντίγραφο της ταυτότητάς τους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό της Εφορίας (μαζί με Ε9, εάν υπάρχει), κάρτα ανεργίας καθώς και πιστοποιητικό χρόνιων παθήσεων, εάν ανήκουν σε κατηγορία ατόμων με ειδικές ανάγκες. Τις περιπτώσεις θα εξετάσουν οι κοινωνικοί λειτουργοί της Πρόνοιας και θα κρίνουν ποια περιστατικά θα βοηθηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των προσπαθειών αυτών θα κληθούν να παίξουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μπορούν να ενισχύσουν τον ειδικό λογαριασμό Α' Κοινωνικών Βοηθειών που έχει ανοίξει στο Υποκατάστημα της Πρέβεζας στον λογαριασμό 448/540496-71.

www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: