Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας.

Παρουσία του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Αρχιπυράρχου Δημητρίου Στάμου, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και του Λιμεναρχείου Πάργας, Αξιωματικών και πλήθους πυροσβεστών πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη κοπή πίτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας.

Ο νέος Διοικητής Π.Υ. Ηπείρου ευχήθηκε στο προσωπικό για μία καλή χρονιά με οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, και με το δυνατόν λιγότερες πυρκαγιές ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2012 για το καλό του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος.
Ο Διοικητής της Π.Υ. Πάργας Πυραγός Γκούμας Γεώργιος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την τιμητική παρουσία τους, ευχήθηκε καλή χρονιά και να συνεχίσει η Π.Υ. Πάργας να προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Συγκινητική ήταν η παρουσία στην εκδήλωση απόστρατων πυροσβεστών της Π.Υ. Πάργας που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με νέους πυροσβέστες και να μεταφέρουν εμπειρίες και μηνύματα από την δικιά τους υπηρεσιακή πορεία.Με το πέρας της εκδήλωσης, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό της Π.Υ. Πάργας, να ακούσει τα προβλήματά τους και να δώσει κάποιες αρχικές κατευθύνσεις για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού έργου στην κοινωνία.

www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: