Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο τύπου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
PRESS OFFICE
GEORGIOS VRYZALAS
  Mobile    DE: +49(0)178-48 98 071
                                                                                                                                                                                                                                                                                          GR:+306946621207                                                                                                           GR:+306946621207                                         
http://www.panipirotiki.eu
e-mail: typos@panipirotiki.eu
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
01 - 14.01.2012
                  
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Ανήμερα τα Χριστούγεννα , την Κυριακή  25 Δεκεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο Χριστουγεννιάτικη παραδοσιακή εκδήλωση-χοροεσπερίδα από το Σύλλογο Ηπειρωτών Αμβούργου και Περιχώρων.
Ηπειρώτες της Βόρειας Γερμανίας (Αμβούργο, Βρέμη) αλλά και Έλληνες της Διασποράς με καταγωγή και από άλλα μέρη της Ελλάδας, γιόρτασαν με μεγάλη διάθεση μέχρι τις πρωινές ώρες σε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Αμβούργο.
Τα μεσάνυχτα ο ραδιοφωνικός Σταθμός ΄΄ Η Φωνή της Ελλάδας ΄΄ ήρθε σε ζωντανή επικοινωνία με τον Πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου κο Ευάγγελο Ντέμο ανταλλάζοντας ευχές. Ο κος Ντέμος ευχήθηκε στον Απανταχού Ελληνισμό ένα ειρηνικό και δημιουργικό νέο έτος 2012 και εξέφρασε τη  βεβαιότητα ότι οι Έλληνες ενωμένοι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα σήμερα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δονάτος Τσίγκος, ο εκπρόσωπος του  SPD κος Πάνος Δροσσινάκης , ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αμβούργου κος Γεώργιος Κάμος και πολλά άλλα σημαίνοντα στελέχη της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της Περιοχής του Αμβούργου αλλά και της Βρέμης.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Ηπείρου και της Ελλάδας γενικότερα.
Έντονη ήταν η νοσταλγία των παρευρισκομένων Ηπειρωτών για τα Γιαννιώτικα παραδοσιακά εδέσματα αλλά ακόμη και για τον αέρα της Λίμνης.
Ο Πρόεδρος του τοπικού Ηπειρωτικού Συλλόγου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς-δωρητές του Συλλόγου και ιδιαίτερα στον κο Κώστα Σωτηράκη ο οποίος για δεύτερη φορά προσέφερε δωρεάν διαμονή μιας εβδομάδας για δύο άτομα στο ξενοδοχείο ΄΄Διόνυσος΄΄ στη Χαλκιδική. 




Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση

Γεώργιος Βρυζάλας
Γραμματέας –Υπεύθυνος Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: