Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Οργιάζει ο παράνομος τζόγος στην Ήπειρο!



Πέντε άτομα συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, την Άρτα και την Ηγουμενίτσα για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών. Κατασχέθηκαν συνολικά τρία ηλεκτρονικά μηχανήματα και πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές.


Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν σε καφετέρια στα Ιωάννινα, μία 19χρονη από την Αλβανία και δύο Έλληνες, ηλικίας 52 και 34 ετών, για παράνομα τυχερά παίγνια.Αναζητείται ο 63χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στην δεύτερη περίπτωση, στη Ροδαυγή Άρτας σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε καφενείο διαπιστώθηκε η λειτουργία τριών ηλεκτρονικών μηχανημάτων με «φρουτάκια». Συνελήφθη ο 63χρονος ιδιοκτήτης και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη 52χρονος ιδιοκτήτης ίντερνετ - καφέ, γιατί σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνδεδεμένους με κερματοδέκτη, στην οθόνη των οποίων εμφαίνονταν διάφορα τεχνικά παιχνίδια.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: