Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

"Φόρτωναν" παράνομους μετανάστες στην Πρέβεζα.


Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

"Φόρτωναν" παράνομους μετανάστες- Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα Στην Πρέβεζα


Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο αλιευτικό καταφύγιο του ΜΥΤΙΚΑ Πρέβεζας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας, τέσσερις άνδρες (02 ημεδαποί και 02 αλλοδαποί) ηλικίας 45, 57, 31, και 39 ετών αντίστοιχα, διότι βραδινές ώρες της 13-10-2011 συμμετείχαν στη διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος και o 57χρονος, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. όχημα, συνόδευσαν όχημα τύπου VAN στην παραλία ΚΑΝΑΛΙΟΥ και βοήθησαν στην εκφόρτωση δεκαεπτά (17) παράνομων μεταναστών.

Ο 31χρονος αλλοδαπός και ο 39χρονος ομοεθνής του, επιβαίνοντες σε δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα, βρίσκονταν κοντά στο σημείο της εκφόρτωσης και παρατηρούσαν το χώρο.

Στην περιοχή βρισκόταν και τρίτο Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο επικοινωνούσε με φωτεινά σήματα με ταχύπλοο σκάφος σε μικρή απόσταση από την ακτή.

Το ταχύπλοο σκάφος, το οποίο είχε αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες στο αλιευτικό καταφύγιο του ΜΥΤΙΚΑ Πρέβεζας και με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα κατασχέθηκε.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, ενώ το τρίτο όχημα και το όχημα τύπου VAN αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται, καθώς επίσης και οι δεκαεπτά (17) παράνομοι μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: