Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πρέβεζα: Συνέδριο με Διεθνείς Συμμετοχές από το Τμήμα Λογιστικής.
















  13-14 Οκτωβρίου 2011

Το Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με το Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Lodz της Πολωνίας, και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Τραπεζική» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου συνδιοργανώνουν το 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Σύγχρονη Επιχείρηση και παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον: Νέες Προκλήσεις μετά την Κρίση»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα, στα αμφιθέατρα του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Ηπείρου, 13-14 Οκτωβρίου 2011. Το συνέδριο αυτό είναι το τέταρτο από μια σειρά διεθνών συνεδρίων που διοργάνωσε το Τμήμα Λογιστικής στην πόλη της Πρέβεζας, με αντικείμενο θέματα ανάπτυξης. Στόχος του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων καθώς και η διάδοση μεθοδολογιών για την ανάλυση και λήψη αποφάσεων στον επιχειρησιακό χώρο και το ευρύτερο περιβάλλον του. Στην επιστημονική αυτή εκδήλωση έχουναποδεχθεί να συμμετάσχουν, διακεκριμένοι έλληνες και ξένοι επιστήμονες και ερευνητές.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 13/10/2011, 10:30, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τμήματος Λογιστικής στο Ψαθάκι της Πρέβεζας. Η κεντρική ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/10/2011, 7:00, από τον κο Δημήτριο Μπουραντά, Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας στην οποία θα συμμετάσχουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INVEST IN GREECE, Αναπλ. Καθηγητής κος Χρ. Αλεξάκης, στελέχη του Χρηματιστηρίου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και επιχειρηματίες της περιοχής.
Το Συνέδριο είναι ανοικτό σε κάθε ενδιαφερόμενο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://logistikis.teiep.gr/preveza2011/ ή και στα τηλέφωνα (26820) 50550, 50621

Δεν υπάρχουν σχόλια: