Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Κωλοφτιαγμένο κρεμμυδοmobile κυκλοφορεί φορτωμένο κρεμμύδια ως την αεροτομή


Στην τελική, άμα γίνει κάποια μαλακία θα μαζεύει ο κόσμος κρεμμύδια για να φτιάξει 8 τόνους φακές 
Μια πραγματική τομή στην έννοια του κωλοφτιαγμένου αυτοκινήτου έκανε ένας πωλητής κρεμμυδιών στις (14/7) στα Χανιά. Αντί να κάτσει να σκάσει για το αν θα πάρει τρέιλερ, αν θα νοικιάσει φορτηγό ή αν απλά θα τα πετάξει όλα μέσα στο αυτοκίνητο (το οποίο μάλλον θα μύριζε κρεμμύδι μέχρι το 3020), ο εν λόγω έμπορος βρήκε άλλη λύση.
Έτσι, απλά γέμισε με τη βοήθεια ειδικής κατασκευής ολόκληρη την οροφή του αυτοκινήτου του με σακιά από κρεμμύδια – όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες του zarpanews, κάλυψε μέχρι και την αεροτομή. Να πούμε εδώ ότι παρότι πιστεύουμε ότι όλο αυτό έγινε για να μην μπουν τα κρεμμύδια μέσα στο αμάξι, δεν μπορεί να αποκλειστεί η προοπτική να είναι κι αυτό γεμάτο με κρεμμύδια από τα καθίσματα μέχρι και το πορτ μπαγκάζ. Ίσως μάλιστα να έχουμε φτάσει στο σημείο το αυτοκίνητο να αποτελείται εξ ολοκλήρου από κρεμμύδια.
Το εν λόγω κρεμμυδοmobile καταγράφηκε στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος του Πλατανιά. Δείτε τις φωτογραφίες:Είναι απλά τα πράγματα, η Μεσογειακή κουζίνα απαιτεί και Μεσογειακή οδήγηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: