Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Η Θεσπρωτή Χαρά Παππά μιλάει για το τέλος της σχέσης της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί



Το μοντέλο Χαρά Παππά με καταγωγή από την Θεσπρωτία που τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM2 μίλησε για τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, μετά από τις δηλώσεις του
Μιλώντας στο περιοδικό Secret σχολίασε ότι "τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό".
"Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;" πρόσθεσε.
"Όλα για καλό γίνονται" απάντησε όταν ερωτήθηκε ότι γάμος αναμενόταν αλλά ακολούθησε χωρισμός. Η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά της στον χώρο του μόντελινγκ και η εξέλιξή της. "Εστιάζω στα επαγγελματικά μου. Έχω κάποιες προτάσεις για φωτογραφήσεις στην Ελλάδα", ανέφερε.


Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού έγινε γνωστή από τον 48χρονο Τούρκο ηθοποιό, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στη χώρα του, επιβεβαιωσε τις φήμες περί χωρισμού από την Ελληνίδα, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ο Μπουράκ Χακί αποκάλυψε πως η αιτία ήταν η απόσταση, καθώς πέρασαν την περίοδο της καραντίνας χωριστά και τόνισε ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: