Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Ποδοσφαιρικός Αγώνας στα Ιωάννινα από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων).«ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ» είναι το σύνθημα του ποδοσφαιρικού αγώνα που διοργανώνει το ΚΕΑΝ –Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων και πρόκειται να διεξαχθεί στις 02 Σεπτεμβρίου 2019, στις 18:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου ΠΕΑΚΙ, στη Λιμνοπούλα Ιωαννίνων.
Η 1η ομάδα θα απαρτίζεται από πρόσφυγες που διαμένουν στην πόλη των Ιωαννίνων και φιλοξενούνται σε δομές της πόλης, ενώ η 2η ομάδα από νέους της πόλης των Ιωαννίνων που εργάζονται και συναναστρέφονται με πρόσφυγες στην καθημερινότητά τους.
Όλος ο κόσμος μπορεί να είναι μία ομάδα γιατί ο αθλητισμός ενώνει! Στόχος του ΚΕΑΝ με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα είναι να ενισχύσει την ιδέα της ισότητας, της αλληλεγγύης και της ενσωμάτωσης ενάντια σε κάθε μορφής διάκριση, στέλνοντας ένα μήνυμα υπέρ της ειρηνικής και διαπολιτισμικής συνύπαρξης.


Ευχαριστούμε θερμά τους κάτωθι χορηγούς μας για την προσφορά, την στήριξή τους και την βοήθειά τους για την διεξαγωγή του αγώνα:
Τρυποκάρυδος
Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο
ΑΦΟΙ Μανδέλη Ε.Ε. - gohoreca
POCO LOCO Cantina-Cocktaileria Mexicana
Poco Loco Summer
ROOTS Boxing Club
H
OTEL OLYMPIC
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΣΗΣ
ΑΦΟΙ Καμηνά Γραφικές Τέχνες Τυπογραφείο


02 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18.00
Γήπεδο ποδοσφαίρου ΠΕΑΚΙ, 8ης Μεραρχίας 24, Λιμνοπούλα Ιωαννίνων
Είστε όλοι καλεσμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: