Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ζηρού. ΦΩΤΟ


Καλαντζής: “Ξεκινάμε με περισσότερη όρεξη, εμπειρία και δυναμισμό τη νέα διοικητική θητεία”

Την Κυριακή 25 Αυγούστου το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Φιλιππιάδας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, η θητείας της οποίας αρχίζει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργώντας με τον πατέρα Ελευθέριο.
Ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων και τοπικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, πλην του συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης Ζηρού” κ. Μενέλαου Γείτονα, ο οποίος ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.
Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στο Δήμαρχο και τα μέλη της νέας Δημοτικής αρχής, ο Θεός να τους δίνει υγεία, δύναμη και φώτιση ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν για το καλό των δημοτών. Συνέστησε ομοψυχία και συναίνεση για την επίλυση όλων των σοβαρών ζητημάτων, που απασχολούν τον Δήμο και τους πολίτες.


Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, στο μήνυμά του μίλησε για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα με περισσότερη εμπειρία αλλά και όρεξη για σκληρή δουλειά, το οποίο ταυτόχρονα αποτελεί και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και επιβραβεύτηκε με τη νέα εντολή διοίκησης που έδωσαν οι πολίτες.
Υπογράμμισε τις προσπάθειες που έγιναν για το νοικοκύρεμα του Δήμου, την κοινωνική πολιτική και την δημοπράτηση πολλών και σημαντικών έργων που αλλάζουν την όψη του Δήμου. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των Νομικών Προσώπων και όλων των Τοπικών Συμβουλίων, για τη συνεργασία, τον Τύπο για τη στήριξη και την καλόπιστη κριτική, την Πολιτεία και Περιφέρεια Ηπείρου για την αποτελεσματική συνεργασία, τους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία, την Εκκλησία και τους εφημέριους του Δήμου, αλλά και όλους τους πολίτες για τη συνεργασία και την ανανέωση της εντολής.
Σε πνεύμα συναίνεσης ήταν και ο σύντομος χαιρετισμός του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Δημήτριος Γιολδάσης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής μία παραγωγική και δημιουργική θητεία.
Τις ευχές του για καλή θητεία τόσο στον Δήμαρχο όσο και στους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και Συμβούλους των Τοπικών Συμβουλίων, απέστειλε σε επιστολή του, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης.





Την τελετή της ορκωμοσίας, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πάργας κ. Νικόλαος Ζαχαριάς, δημοτικοί σύμβουλοι όμορων Δήμων, ιερείς, συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων και αρκετοί πολίτες.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: