Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ο πρόεδρος και ο έφορος Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας παραχώρησαν συνέντευξη στην ΕΡΑ Ιωαννίνων



Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Μάκης Κιάμος την επομένη της εκλογής του (9/4/2019) παραχώρησε συνέντευξη τύπου στον δημοσιογράφο κ. Βασίλη Παππά, στην ΕΡΑ Ιωαννίνων.
Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και την συναινετική κατανομή των θέσεων, καθώς επίσης και στα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που ταλανίζουν την Πανηπειρωτική και όλα τα Σωματεία των απόδημων Ηπειρωτών.
Αναφέρθηκε, γενικά, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ήπειρος και τόνισε την αποφασιστικότητα του Διοικητικού Συμβουλίου για την έντονη παρουσία της Πανηπειρωτικής στα πολιτιστικά δρώμενα.
Γενικά ήταν μια συζήτηση με έντονο το Ηπειρώτικο περιεχόμενο και προβληματισμό και συμφώνησαν σε μια διεξοδική συζήτηση μετά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής.
Την επομένη ημέρα (10/4/2019) παραχώρησε συνέντευξη στον κ. Παπά ο Έφορος Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Χρήστος Τούμπουρος και αναφέρθηκε στα διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου και την προγραμματιζόμενη δράση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας,
 Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: